TA STRONA UŻYWA COOKIE. Dowiedz się więcej o celu ich używania i zmianie ustawień cookie w przeglądarce. Korzystając ze strony wyrażasz zgodę na używanie cookie, zgodnie z aktualnymi ustawieniami przeglądarki. Od dnia 25.05.2018 r. na terenie Unii Europejskiej wchodzi w życie Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego w sprawie ochrony danych osobowych. Prosimy o zapoznanie się z polityką prywatności oraz regulaminem serwisu [X]
Elo,mam problem z wyswietlaniem obrazu w Windows XP i grach.Co jakis czas wyskakuja niebieskie i czerwone paski na ekranie.Tak samo w grach,np cs 1.6,chwila grania i tekstury czerwono-zielone.Moja karta graficzna to Radeon 9600 Pro,sterowniki to takie :
Radek 9600pro to dobra karta powinna śmigać na catalystach bez względy na wersję.Tak jak napisał Dawid255151 grafa poszła pa pa albo trzeba by było przedmuchać slot przeczyścić styki,może się obluzowała i wystarczy docisnąć.Sprawdż też połączenie kablowe karta <==> monitor
No to zmniejsz mu częstotliwość odświeżania może to coś da ale wątpię, jak dla Mnie uwalona karta graficzna, jeśli masz gwarancje idź reklamuj najwyżej nie uznają.....
"Właściwością człowieka jest błądzić, głupiego - w błędzie trwać."