TA STRONA UŻYWA COOKIE. Dowiedz się więcej o celu ich używania i zmianie ustawień cookie w przeglądarce. Korzystając ze strony wyrażasz zgodę na używanie cookie, zgodnie z aktualnymi ustawieniami przeglądarki.
Od dnia 25.05.2018 r. na terenie Unii Europejskiej wchodzi w życie Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego w sprawie ochrony danych osobowych. Prosimy o zapoznanie się z polityką prywatności oraz regulaminem serwisu  [X]

problem z załadowaniem mapki do Call Of Duty UO

Dyskusje o Waszych ulubionych grach komputerowych :-)

problem z załadowaniem mapki do Call Of Duty UO

Postprzez beznazwowy » 16 Kwi 2007, 20:35

PostUA:

witam, ostatnio problem ten występuje coraz cześciej więc postanowiłem napisać o tym. pobrałem mapke do single player na UO i wszystko było cacy aż do momentu gdy jest pole minowe, zapisałem przed tym i gdy przechodziłem obok pola to jednak mina mnie wyczuła i buuum. nastepnie już dobrze znana informacja - wystąpił problem z aplikacją CoDUO.exe i zostanie ona zamknięta. Przepraszamy za kłopoty. później jak ją chciałem wczytać ale od nowa to było to samo, teraz gdy biore aby wczytało mi tam przed polem i gdy pasek sie załaduje do końca to w ostatniej chwili znowu wyskakuje mi z tym błędem. z innymi grami też tak czasem jest ale w połowie gry ten błąd wyskakuje. jeśli sie przyda to napisze że z innymi mapkami pobranymi też tak nieraz jest, ale wyskakuje tradycyjnie jak to w innych grach czyli w połowie. od czego to może być? czy ustawiania gry za wysokie(mam na średnich jak w każdej) może coś z odświeżaniem(wszędzie jest 60Hz) czy może coś ze sterownikami od karty z którymi jakiś czas temu miałem "dziwne" kłopoty? napisze jeszcze co mam - procesor AMD Athlon 2000+ 1.67GHz RAM 512 karta Radeon 9600PRO szukałem na różnych forach z tym błędem od Cod ale naprawde nic nieznalazłem odnośnie tej gry. z góry dziękuje za pomoc lub wskazówki
beznazwowy
Postujący
Postujący

Dołączenie: 30 Sie 2006, 14:25

Powróć do Strefa Gracza

Kto jest na forum

Zarejestrowani użytkownicy: Google [Bot]