TA STRONA UŻYWA COOKIE. Dowiedz się więcej o celu ich używania i zmianie ustawień cookie w przeglądarce. Korzystając ze strony wyrażasz zgodę na używanie cookie, zgodnie z aktualnymi ustawieniami przeglądarki. Od dnia 25.05.2018 r. na terenie Unii Europejskiej wchodzi w życie Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego w sprawie ochrony danych osobowych. Prosimy o zapoznanie się z polityką prywatności oraz regulaminem serwisu [X]
mam pytanko...kiedys na tym forum był post gdzie bylo chyba ze 20 linków do róznych stron z bajerami do telefonów(filmiki, dzwonki, tapety itp.)...nie moge jej teraz znalezc...pamietam ze juz z niktórych umieszczonych tam linków sciagałem rózne tapety i filmiki..ale teraz cos nie moge tego znalezc...jezeli ktos ma link do tego posta albo cos to prosze o pomoc...
Nie ma tego posta i chyba szybko nie bedzie,wsiorbalo go tak jak i wszystkie inne z czerwca,albo maja.
Jak sie bedzie niunce chcialo i bedzie miala czas to napisze jeszcze raz.
Moze w wikend.
nie chce zakładac nowego tematu..wiec napsize to tutaj...mam mały problem z v3...chodzi o to ze jak chce ustawic inny dzwonek to nie moge...bo w menu powinno byc ustaw jako...a jak ja wchodze w te menu to czegos takiego nie ma...tylko mi sie wyswietla:
wyslij w wiadomosci
nowe
szczegóły
zmień nazwe
usun
przenies
kopiuj
zaznacz
zaznacz wszystkie
kategorie
przypisz do kategorii
ustawienia dźwieków
pokaz wolne miejsce
i wogole w zaden sposób nie moge ustawic innego dzwonka...dziwne jakies..moze ktos wie co sie dzieje??