TA STRONA UŻYWA COOKIE. Dowiedz się więcej o celu ich używania i zmianie ustawień cookie w przeglądarce. Korzystając ze strony wyrażasz zgodę na używanie cookie, zgodnie z aktualnymi ustawieniami przeglądarki.
Od dnia 25.05.2018 r. na terenie Unii Europejskiej wchodzi w życie Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego w sprawie ochrony danych osobowych. Prosimy o zapoznanie się z polityką prywatności oraz regulaminem serwisu  [X]

Problem ze spolszczeniem do NFS MW ???

Dyskusje o Waszych ulubionych grach komputerowych :-)

Problem ze spolszczeniem do NFS MW ???

Postprzez Ronin » 23 Sty 2006, 18:59

PostUA:

Witam. mam problem ze wstawkami filmowymi w NFS Most Wanted, bo mi sie nie włączaja, problem powstał wtedy gdy zainstalowałem spolszczenie do tej gry, a kiedy znów zmienie tłumaczenie na angielski to wstawki juz są. MOze wie ktos jak mozna naprawic ten problem by miec grę spolszczoną a zarazem by włączały się wstawki filmowe?? .Bardzo mi na tym zalezy bo filmiki dodają klimatu grze i uroku...zajebiste "laski" są. ;P
Ostatnio edytowany przez Ronin 23 Sty 2006, 19:02, edytowano w sumie 2 razy
Ronin
Forumowicz
Forumowicz

Dołączenie: 23 Sty 2006, 18:36

Postprzez ziomek » 08 Lut 2006, 22:36

PostUA:

Ja mam osobiście od razu w instalacji język polski i nic nie musze instalować! ale spróbuj pogrzebać coś w ustawieniach! Mój kolega też tak miał i grzebał coś w ustawieniach i teraz wszystko ma!!!!!
ziomek
Forumowicz
Forumowicz

Dołączenie: 08 Lut 2006, 14:15
Miejscowość: Nowy Sącz

Powróć do Strefa Gracza

Kto jest na forum

Zarejestrowani użytkownicy: Bing [Bot], Google [Bot]