Szukasz sterownika? Masz problem? Wszystko związane ze sterownikami itp.

Regulamin forum

1. Przed stworzeniem nowego tematu proszę o skorzystanie z opcji "Szukaj" (górne menu).

2. Baza sterowników do drukarek oraz urządzeń wielofunkcyjnych.
Wyślij odpowiedź

Problem ze Starforce protection

06 Mar 2011, 15:55

Witam!
Zainstalowałam na komputerze płytę do nauki języka. Okazało sie, że przy okazji i starforce protection. Przy następnym włączeniu komputera wyswietliła mi sie informacja :zainstalowany sterownik StarForce protection nie jest zgodny z tą wersją systemu Windows i zostanie wyłączony. Aplikacje, które wymagają tego sterownika nie będą działać prawidłowo bez tej poprawki". Mój system to Windows 7. Od tego momentu nie mogę się zalogować na pocztę, onet wyświetla mi się w htmlu, Nie działa w ogóle windows media player, video mogę oglądac tylko na youtube - na wrzucie już nie. Nie mogę też zainstalować adobe flash playera - nie wyświetla sie okienko pobierania. Skorzystałam z tego linku http://onlinesecurity-on.com/downloads/sfcdrvrem.zip. Komunikat sie już nie wyświetla, ale "skutki uboczne" są nadal. Program odkurzacz nie znalazł tego sterownika. Co mogę zrobić, żeby to wróciło do poprzedniego stanu?

Re: Problem ze Starforce protection

06 Mar 2011, 15:58

Sprawdź czy możesz przywrócić system -> http://www.porady.org/przywracanie-systemu-windows-7/.

06 Mar 2011, 16:02

Jestem laikiem. Co spowoduje przywrócenie systemu?

06 Mar 2011, 16:04

Będziesz mogła przywrócić system do stanu sprzed awarii, jeśli będziesz miała taki punkt.

06 Mar 2011, 16:05

OK spróbuję. Dzięki za pomoc :)

06 Mar 2011, 16:47

Pomogło! Bardzo dziekuję :)

07 Mar 2011, 17:30

Wczoraj było wszystko ok - dzisiaj włączam internet i znowu jest tak jak było. Czy mogło mieś na to wpływ odinstalowanie niepotrzebnego mi programu mcAfee?

07 Mar 2011, 18:57

Sprawdź, czy problem występuje na innych przeglądarkach (np. Opera, Firefox).
Wyślij odpowiedź