TA STRONA UŻYWA COOKIE. Dowiedz się więcej o celu ich używania i zmianie ustawień cookie w przeglądarce. Korzystając ze strony wyrażasz zgodę na używanie cookie, zgodnie z aktualnymi ustawieniami przeglądarki.
Od dnia 25.05.2018 r. na terenie Unii Europejskiej wchodzi w życie Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego w sprawie ochrony danych osobowych. Prosimy o zapoznanie się z polityką prywatności oraz regulaminem serwisu  [X]

Problem ze sterownikami do większości urządzeń

Szukasz sterownika? Masz problem? Wszystko związane ze sterownikami itp.
Regulamin forum
1. Przed stworzeniem nowego tematu proszę o skorzystanie z opcji "Szukaj" (górne menu).

2. Baza sterowników do drukarek oraz urządzeń wielofunkcyjnych.

Problem ze sterownikami do większości urządzeń

Postprzez kubex » 12 Cze 2007, 22:12

PostUA:

Witam

Otóz ostatnio wrócił mój komputer z naprawy gdzie wymieniłem kilka rzeczy po spięciu. Zainstalowałem windowsa Xp servis packa 2 i podłączam urządzenia. I tu się pojawia właśnie problem.

Zawsze było tak że podłączałem urządzenie do kompa i samo wykrywało gdzieś tam stery a teraz no ni .... szuka jak głupi płyty lub chce by wskazać mu folder a jak się zaznaczy szukaj w necie to i tak nie szuka :/

Ludzie pomocy bo połowy urządzeń nie mogę podłączyć :/
szukanie nie boli myślenie tez nie
kubex
Forumowicz
Forumowicz

Dołączenie: 01 Lis 2006, 01:10
Miejscowość: Poznań

Postprzez LucaS » 12 Cze 2007, 22:59

PostUA:

Plyty od tych urządzeń wkładaj do cdromu wtedy jak szuka sterowników. Wtedy się zainstalują. Jak nie masz płyt to szukaj na stronach producentów sterowników do sciągnięcia.
Było, minęło...
LucaS
Zasłużony działacz forum
Zasłużony działacz forum

Dołączenie: 11 Maj 2006, 21:45
Pochwały: 7

Postprzez kubex » 13 Cze 2007, 09:09

PostUA:

No a jak mam zainstalować np stery do huba usb do którego płyty nie dostałem a nazwy firmy na naklejce nie ma a wtedy nie wiem skąd ale jakoś stery zdobył :/

P.S do czego mogłem to pobrałem stery i działa a do czego nie to problem jest :|
szukanie nie boli myślenie tez nie
kubex
Forumowicz
Forumowicz

Dołączenie: 01 Lis 2006, 01:10
Miejscowość: Poznań

Postprzez piotrek234 » 13 Cze 2007, 15:44

PostUA:

kubex napisał(a):P.S do czego mogłem to pobrałem stery i działa a do czego nie to problem jest :|

zainstaluj jakiś program do sprawdzania sprzętu: np
http://www.instalki.pl/programy/downloa ... dition.php

rozwiń plusem "sprzęt" wejdź w urządzenia fizyczne i poszukaj urządzenia USB. pod tym pojawi się wszystkie urządzenia co podłączyłeś to tych właśnie portów (po prawej stronie pojawi ci się firma i model danego urządzenia)

pomogłem ?? kliknij na plusika ;) :grin:
piotrek234
Postujący
Postujący

Dołączenie: 01 Sty 2007, 12:52
Pochwały: 2

Powróć do Sterowniki

Kto jest na forum

Zarejestrowani użytkownicy: Bing [Bot]