Tutaj możecie pisać o czym się tylko podoba, tematyka dowolna... niekoniecznie związana z oprogramowaniem.
Wyślij odpowiedź

Problemy kto ma to niech pisze papa

11 Paź 2005, 13:15

8) ja mam terz taki mały problem niewiem jak mam sie dostać do mej komury mam kabel i guwniany program i tyle a jak znajde coś nowszego to znów bios jest zastary a ja chce tylko potrenować na czymś prostym pa pa

Re: Problemy kto ma to niech pisze papa

11 Paź 2005, 17:55

kruk7176 napisał(a):8) ja mam terz taki mały problem niewiem jak mam sie dostać do mej komury mam kabel i guwniany program i tyle a jak znajde coś nowszego to znów bios jest zastary a ja chce tylko potrenować na czymś prostym pa pa

po pierwsze: naucz sie ortografii bo kaleczysz ojczysty język (no chyba ze nie jestes Polak ;) ) :twisted:

po drugie: jak masz starego biosa -> zaktualizuj go :lol:

11 Paź 2005, 23:08

Twój temat jest niezrozumiały.Na przyszłosc jesli chcesz aby ktokolwiek ci na niego odpowiedział oraz pomógł rozwiazac problem staraj sie pisac tak aby wszyscy zrozumieli co piszesz.Nad ortografia popracuj skoro chcesz sie tu zadomowic na dłuzej użytkownicy tego forum zwraca uwage przedewszystkim na przejzystosc i zwiezłosc do tematu.
Dlatego moze napisz nam jaki posiadasz telefon , bo skoro kabel to podejrzewam ,że Usb. :lol:
Byc moze sam kabel Usb jak i twój telefon nie są kompatybilne dlatego napisz równiez nazwe oprogramowania.
Samego Biosa Warto zaktualizowac.
Pozdrawiam*Hpest :wink:

12 Paź 2005, 07:47

dokladnie temat jest nieco niezrozumialy
podlacz telefon przez port szeregowy

a jesli chodzi o ortografie to zapraszam: http://www.bykomstop.avx.pl

04 Lis 2005, 14:05

Tez nie mogłem kiedyś podłączyć telefonu do kompa przez kabel to kupiłem sobie irde, która jest Ok i nie trzeba do niej żadnych programów tylko sterownik. Nie wiem tylko, czemu nie przesyła nic na nokie. A propo ortografii to wrzucaj sobie tekst na worda on ci wszystko sprawdzi :smile:, chociaż ja na to większej uwagi nie zwracam, bo sam robię błędy :P:P
Wyślij odpowiedź