TA STRONA UŻYWA COOKIE. Dowiedz się więcej o celu ich używania i zmianie ustawień cookie w przeglądarce. Korzystając ze strony wyrażasz zgodę na używanie cookie, zgodnie z aktualnymi ustawieniami przeglądarki.
Od dnia 25.05.2018 r. na terenie Unii Europejskiej wchodzi w życie Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego w sprawie ochrony danych osobowych. Prosimy o zapoznanie się z polityką prywatności oraz regulaminem serwisu  [X]

problemy z dzwiekiem

Tematyka związana z kompresją i dekompresją obrazu oraz dźwięku.

problemy z dzwiekiem

Postprzez krzysiek77 » 09 Maj 2006, 21:08

PostUA:

witam mam problem sformatowalem kompa i zainstalowalem nowego windowsa xp tylko ze teraz nie mam dzwieku sprawdzalem ustawienia i jest tak jakby nie bylo karty a karta wczesniej byla zintegrowana .powiedzcie mi skad moge sobie sciagnac sterowniki ikodeki .pomocy-pozdrawiam krzysiek
krzysiek77
Forumowicz
Forumowicz

Dołączenie: 09 Maj 2006, 21:02

Postprzez 1jaa » 09 Maj 2006, 21:23

PostUA:

Na płycie z oprogramowaniem do płyty głównej znajdziesz sterowniki do zintegrowanej karty graficznej.
Awatar użytkownika
1jaa
Zacny pisarz
Zacny pisarz

Dołączenie: 24 Sty 2006, 21:35
Pochwały: 2

Postprzez Chief » 09 Maj 2006, 21:44

PostUA:

1jaa troche sie pomyliłes z karta :D !
a sterowniki miałes przy kompie, a jezeli nie to sciagnij ze strony producenta lub napisz czego konkretnie potrzebujesz!

pozdrawiam
Awatar użytkownika
Chief
Zacny pisarz
Zacny pisarz

Dołączenie: 08 Gru 2005, 22:26
Miejscowość: Warmia

Postprzez 1jaa » 10 Maj 2006, 15:46

PostUA:

Chief napisał(a):1jaa troche sie pomyliłes z karta :D !
a sterowniki miałes przy kompie, a jezeli nie to sciagnij ze strony producenta lub napisz czego konkretnie potrzebujesz!

pozdrawiam

Hehehe :grin: Sam teraz czytam w to co napisałem i nie wierze hehehe. Śmiać mi się chce z tego co napisałem. Ale na tej płycie też powinny być sterowniki do karty dzwiękowej jeśli jest zintegrowana, a jak nie to zrób to co Chief napisał Tak, mój błąd :wink: Dzięki Chief Pozdro!
Awatar użytkownika
1jaa
Zacny pisarz
Zacny pisarz

Dołączenie: 24 Sty 2006, 21:35
Pochwały: 2

Powróć do Kodeki

Kto jest na forum

Zarejestrowani użytkownicy: Bing [Bot]