TA STRONA UŻYWA COOKIE. Dowiedz się więcej o celu ich używania i zmianie ustawień cookie w przeglądarce. Korzystając ze strony wyrażasz zgodę na używanie cookie, zgodnie z aktualnymi ustawieniami przeglądarki. Od dnia 25.05.2018 r. na terenie Unii Europejskiej wchodzi w życie Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego w sprawie ochrony danych osobowych. Prosimy o zapoznanie się z polityką prywatności oraz regulaminem serwisu [X]
witam mam problem sformatowalem kompa i zainstalowalem nowego windowsa xp tylko ze teraz nie mam dzwieku sprawdzalem ustawienia i jest tak jakby nie bylo karty a karta wczesniej byla zintegrowana .powiedzcie mi skad moge sobie sciagnac sterowniki ikodeki .pomocy-pozdrawiam krzysiek
1jaa troche sie pomyliłes z karta !
a sterowniki miałes przy kompie, a jezeli nie to sciagnij ze strony producenta lub napisz czego konkretnie potrzebujesz!
Chief napisał(a):1jaa troche sie pomyliłes z karta ! a sterowniki miałes przy kompie, a jezeli nie to sciagnij ze strony producenta lub napisz czego konkretnie potrzebujesz!
pozdrawiam
Hehehe Sam teraz czytam w to co napisałem i nie wierze hehehe. Śmiać mi się chce z tego co napisałem. Ale na tej płycie też powinny być sterowniki do karty dzwiękowej jeśli jest zintegrowana, a jak nie to zrób to co Chief napisał Tak, mój błąd Dzięki Chief Pozdro!