TA STRONA UŻYWA COOKIE. Dowiedz się więcej o celu ich używania i zmianie ustawień cookie w przeglądarce. Korzystając ze strony wyrażasz zgodę na używanie cookie, zgodnie z aktualnymi ustawieniami przeglądarki.
Od dnia 25.05.2018 r. na terenie Unii Europejskiej wchodzi w życie Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego w sprawie ochrony danych osobowych. Prosimy o zapoznanie się z polityką prywatności oraz regulaminem serwisu  [X]

Problemy z g.g

Posty związane z oprogramowaniem. Odpowiedzi na nurtujące Was pytania.

Problemy z g.g

Postprzez Gaber » 19 Lut 2007, 17:43

PostUA:

Cześć !
Od pewnego czasu mam problem z uruchamianiem g.g ver. 7.6.0 [build 2354] za pomocą skrótu (słoneczko na pulpicie)
Muszę kilkakrotnie klikać by się program uruchomił.Jaka może być przyczyna tego??
Pozostałe programy działają bez zarzutu.
Najgorsze jest to,że po zamknięciu g.g nie mogę się wylogować bo wciąż mi wyskakuje komunikat:kończenie pracy USBPHONECtrl i po zakończeniu pojawia się ponownie a później : kończenie pracy g.g exe. i te same powtórki.
Awatar użytkownika
Gaber
Forumowicz
Forumowicz

Dołączenie: 04 Lut 2007, 01:38
Miejscowość: Częstochowa

Postprzez malolat141 » 19 Lut 2007, 18:43

PostUA:

Ja na twoim miejscu zmienił bym gg na tlena 8)
Sam miałem taki problem !!
Radze ci zmień :wink:
Awatar użytkownika
malolat141
Forumowicz
Forumowicz

Dołączenie: 12 Lis 2006, 13:30
Miejscowość: Malbork

Postprzez Bozz » 19 Lut 2007, 22:02

PostUA:

Usuń GG [dokładnie], zainstaluj jeszce raz, jak nie pomoze to zainstaluj np. Konnekta': https://www.instalki.pl/programy/downlo ... nnekt.html [i tam bedziesz miał GG ;) ]
Awatar użytkownika
Bozz
Moderator
Moderator

Dołączenie: 21 Sie 2006, 14:08
Miejscowość: 49°54' N 21°03' E
Pochwały: 20

Postprzez Gaber » 20 Lut 2007, 08:45

PostUA:

Usuwałem i to wielokrotnie,nic nie pomogło:(
W nowych wersjach g.g bardzo podobało mi się gaduradio które posiada różną muze.
Obecnie posiadam komunikator AQQ z wtyczkami g.g,tlen,spik,icq.
AQQ wciąż się rozwija i można dobrać ze stronki nowe pluginy oferujące wyszukane funkcje.
Awatar użytkownika
Gaber
Forumowicz
Forumowicz

Dołączenie: 04 Lut 2007, 01:38
Miejscowość: Częstochowa

Powróć do Programy

Kto jest na forum

Zarejestrowani użytkownicy: Brak zarejestrowanych użytkowników