TA STRONA UŻYWA COOKIE. Dowiedz się więcej o celu ich używania i zmianie ustawień cookie w przeglądarce. Korzystając ze strony wyrażasz zgodę na używanie cookie, zgodnie z aktualnymi ustawieniami przeglądarki.
Od dnia 25.05.2018 r. na terenie Unii Europejskiej wchodzi w życie Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego w sprawie ochrony danych osobowych. Prosimy o zapoznanie się z polityką prywatności oraz regulaminem serwisu  [X]

PROBLEMY Z GG !!!!

Tutaj możecie pisać o czym się tylko podoba, tematyka dowolna... niekoniecznie związana z oprogramowaniem.

PROBLEMY Z GG !!!!

Postprzez Madzik2703 » 07 Mar 2006, 19:27

PostUA:

WITAM!! MOZE TU MI KTOS POMOZE ... ;-(

OD DLUZSZEGO CZASU MAM PROBLEMY Z GG A DOKLADNIE WLAMANIA!!! ZA KAZDYM RAZEM JAK MI SIE WLAMIE TA OSOBA NA GG TO NIE MOGE SIE POTEM DOSTAC DO NIEGO I PISZE ZA KAZDYM RAZEM "NIEPRAWIDLOWE HASLO WPROWADZONE DO SERWERA" I TAK ZA KAZDYM RAZEM MUSZE ZMIENIAC NR GG ;-( JA JUZ NIE WIEM CO ROBIC... TA OSOBA NA DODATEK NASTRASZA I WYKLINA MOICH ZNAJOMYCH Z MOJEGO GG...
JA JUZ MAM DOSYC TEGO... JAK TO SIE DZIEJE ZE TA OSOBA ZA KAZDYM RAZEM ZNA MOJE HASLO I NR?? NIE ROZUMIEM TEGO....

OSTATNIO TO JUZ CALKIEM NIE MOGE SIE DOSTAC DO GG, ANI ZAREJESTROWAC ANI NIC ZROBIC... PROBUJE TAK JUZ OD KILKU DNI ALE NIC NIE IDZIE ;-( COS IE DZIEJE?/
U MOJEGO BRATA WSZYSTKO OKEY DZIALA NIE MA PROBLEMOW Z WLAMNIAMI ALE U MNIE TAK JEST CZESTO.... NAJDLUZEJ NR GG STALY MIALAM TYDZIEN.... A POTEM ZNOWU PROBLEMY ;-(

LUDZIE POMOZCIE CO SIE DZIEJE?? CZY MOZNA BYC AZ TAKIM CHAMEM BY SIE CODZIENNIE WLAMYWAC??
NIE ROZUMIEM JAK TA OSOBA ZNAJDUJE MOJE HASLO W SERWERZE I NR GG ?? JAK NIE MAM NIC W KATALOGU PUBLICZNYM....

PROSZE POMOZCIE!!!!! CO SIE DZIEJE ZE NAWET OD KILKU DNI NIE MOGE SIE ZAREJESTROWAC? CZY MOZNA TAK MNIE JAKOS ZABLOKOWAC ?
Madzik2703
Forumowicz
Forumowicz

Dołączenie: 07 Mar 2006, 19:08

Postprzez proktor » 07 Mar 2006, 19:39

PostUA:

@Madzik2703 : Ta osoba musi znać twoje hasło lub podrzuciła ci jakiegoś trojana( http://pl.wikipedia.org/wiki/Koń_trojański_(informatyka) ), albo jakiś inny syf który kradnie hasło gg i wysyła mu/jej na poczte email.

zmień hasło, przeskanuj jakimś porządnym ze świeżą aktualizacją antivirem. A i najlepiej to olej gg, bo te bydle znów znajdzie jakiś smieciowy, program który ci podeśle i będzie miał hasełko. Proponuje zainstalować http://www.instalki.pl/programy/downloa ... G_Lite.php

ps. frajerowi/ce należy się wpierdol i tyle ;p

pzdr
strony internetowe: Błonie, Brwinów, Pruszków, Milanówek, Grodzisk Mazowiecki
Awatar użytkownika
proktor
Aktywny w piśmie
Aktywny w piśmie

Dołączenie: 28 Kwi 2005, 19:59

Postprzez Yoo! » 07 Mar 2006, 20:54

PostUA:

no to chyba ktoś Ci musi podsyłać coś, żeby sie włamać na twojego kompa, to niewiesz od kogo co ściągasz, a tak wogóle to jaki jest sposób żeby się włamać do kogoś na kompa i mu troske namieszać :twisted: np. włamać sie do gygy itp :)
Awatar użytkownika
Yoo!
Zacny pisarz
Zacny pisarz

Dołączenie: 28 Cze 2005, 08:53
Miejscowość: PL

Postprzez czajek » 07 Mar 2006, 21:48

PostUA:

a może masz na kompie program GGHack i twój brat się tylko bawi :D
Awatar użytkownika
czajek
Aktywny w piśmie
Aktywny w piśmie

Dołączenie: 06 Gru 2005, 16:00
Miejscowość: K-ce

Postprzez Madzik2703 » 08 Mar 2006, 09:32

PostUA:

witam,

bardzo dziekuje za odpowiedzi... to prawda na maila przychodzily mi rozne "syfy" ale od razu je kasowalam... nie zagladalam bo wiedzialam ze to jakies wirusy czy co tam ... ale ta wersja z brejem to nie przejdzie... to nie on ... ale jakis inny pierdolec...

dziex za rady .. :D pomogliscie mi bardzo ...

pozdrawiam cieplutko :-)
Madzik2703
Forumowicz
Forumowicz

Dołączenie: 07 Mar 2006, 19:08

Postprzez proktor » 08 Mar 2006, 09:59

PostUA:

a tak wogóle to jaki jest sposób żeby się włamać do kogoś na kompa i mu troske namieszać np. włamać sie do gygy itp

dorośnij... po co masz komuś mieszć?

pozdrawiam cieplutko

chociaż tyle(siedze chory w domu i jaram szlugi)
strony internetowe: Błonie, Brwinów, Pruszków, Milanówek, Grodzisk Mazowiecki
Awatar użytkownika
proktor
Aktywny w piśmie
Aktywny w piśmie

Dołączenie: 28 Kwi 2005, 19:59

Postprzez Hpest » 08 Mar 2006, 18:12

PostUA:

Od samego czytania Mail'i Nic się Nie stanie, ale gdy będziesz otwierać Niewiadomowego pochodzenia załączniki To dopiero wtedy możesz Czuć się zagrożona. Osoba ta zna twoje hasło Tylko i wyłącznie dzięki Twojej Głopocie, otworzyłaś pewnie jakiś szkodliwy pliczek i Gotowe. Nie trzeba się codziennie wkradać do twojego PC aby posiadać Twoje hasło do GG, wystarczy, że Osoba ta Posiada na Twoim PC Server który dzięki serwerowi GG przekazuję Nr i Haslo na jego Konto mail'owe czy też bezpośrednio na Nr. GG. Oczywiście żadnym problemem jest włączenie programu GGhack na Komputerze Ofiary, i uzyskanie jej Hasła do GG. Tylko w tym przypadku jest to Nie możliwe ponieważ Lamer zna Twoje każde Hasło, więc sposób który pierwszy z serwerem będzie najodpowiedniejszy.
Wiem trochę na ten Temat Bo kiedyś sam Się takimi rzeczami zajmowałem :) Niezła zabawa, Polecam :P hehe.

Yoo! poszukaj w Forumowej wyszukiwarce bo pamiętam, że kiedyś opisywałem coś podobnego. Znajdź sobie w Google programik Hack Track najlepiej najnowszą wersją 3.1 albo 4.0 I gotowe. Instrukcje co i jak masz w Pliku Read Me.
Awatar użytkownika
Hpest
Zacny pisarz
Zacny pisarz

Dołączenie: 23 Lip 2005, 22:37
Miejscowość: [E]lita..

Postprzez MySh@ » 28 Kwi 2006, 10:17

PostUA:

Racja.... Moim zdaniem nie można umieścić wirusów w mailu chyba że dopiero w załączniku...
Nigdy nie jest tak źle, żeby nie mogło być gorzej.... =D
MySh@
Forumowicz
Forumowicz

Dołączenie: 27 Kwi 2006, 20:23
Miejscowość: Ja mam to wiedzieć ??!!??

Powróć do Free Post

Kto jest na forum

Zarejestrowani użytkownicy: Bing [Bot]