TA STRONA UŻYWA COOKIE. Dowiedz się więcej o celu ich używania i zmianie ustawień cookie w przeglądarce. Korzystając ze strony wyrażasz zgodę na używanie cookie, zgodnie z aktualnymi ustawieniami przeglądarki.
Od dnia 25.05.2018 r. na terenie Unii Europejskiej wchodzi w życie Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego w sprawie ochrony danych osobowych. Prosimy o zapoznanie się z polityką prywatności oraz regulaminem serwisu  [X]

problemy z kodekami

Posty związane z oprogramowaniem. Odpowiedzi na nurtujące Was pytania.

problemy z kodekami

Postprzez zimbardo » 27 Kwi 2005, 14:44

PostUA:

Witam,

mam nastepuujacy problem: ostatnio dosc czesto (nie zawsze) filmy wyswietlaja mi sie bardzo ciemno i z nadmiarem czerwonego koloru. Problem wystepuje zarowno w trybie pelnoekranowym jak i w oknie. Czy przydazylo sie komus kiedys cos podobnego?? Nie mam pojecia o co chodzi. Wykluczam odtwarzac, bo dzieje sie to pod wszystkimi odtwarzaczami jakie mam. Stawialbym na kodeki. Gdy odinstalowalem DivX-a i zainstalowalem go ponownie problem ustapil na chwile, ale po chwili sytuacja wrocila do stanu poprzedniego. Dodam, ze dzieje sie to z wszystkimi filmami ,jak odtwarzam kilka na raz to albo wszystkie sa wyswietlane normalnie, albo wszystkie sa ciemne.

Czy ktos wie o co chodzi :?:

pozdrawiam
Awatar użytkownika
zimbardo
Postujący
Postujący

Dołączenie: 27 Kwi 2005, 14:08
Miejscowość: Ktores z miast miedzy Renem, a Bugiem

Postprzez zimbardo » 29 Kwi 2005, 12:44

PostUA:

Problem rozwiazal sie sam. Sciagnalem ALLPlayera. Ma funkcje "kontroluj kolory" czy cos takiego, nacisnalem i hop! wszystko w porzadku :D . Mimo wszystko jakby ktos wiedzial o co tu chodzi to bede bardzo wdzieczny.

pozdrawiam
Awatar użytkownika
zimbardo
Postujący
Postujący

Dołączenie: 27 Kwi 2005, 14:08
Miejscowość: Ktores z miast miedzy Renem, a Bugiem

Powróć do Programy

Kto jest na forum

Zarejestrowani użytkownicy: Bing [Bot]