TA STRONA UŻYWA COOKIE. Dowiedz się więcej o celu ich używania i zmianie ustawień cookie w przeglądarce. Korzystając ze strony wyrażasz zgodę na używanie cookie, zgodnie z aktualnymi ustawieniami przeglądarki.
Od dnia 25.05.2018 r. na terenie Unii Europejskiej wchodzi w życie Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego w sprawie ochrony danych osobowych. Prosimy o zapoznanie się z polityką prywatności oraz regulaminem serwisu  [X]

Problemy z odtwarzaniem dżwięku

Posty związane z oprogramowaniem. Odpowiedzi na nurtujące Was pytania.

Problemy z odtwarzaniem dżwięku

Postprzez Arek 1970 » 22 Sie 2004, 12:11

PostUA:

mam win 98xp i nie odtwarza mi dżwięku w programach ani mp3. Pojawia się komunikat: error code 2, windows error message MMSYSTEM002 użyto identyfikatora,który jest poza zakresem tego systemu. Co zrobić? Proszę o pomoc...
Arek 1970

Postprzez kramek » 20 Paź 2004, 18:47

PostUA:

Trzeba sprubować zainstalować karte dzwiękową na nowo(jeśli jest zintegrowana to sterownik od płyty głównej). Może to karta dzwiękowa jest zepsuta. Na początek radził bym zainstalować na nowo a jak nie pomorz to morze przeinstalować Windowsa. Jak nie będzie działało to pewnie karta dzwiękowa.
kramek
Forumowicz
Forumowicz

Dołączenie: 20 Paź 2004, 16:35
Miejscowość: Suwałki

Postprzez michotek » 09 Lis 2004, 19:09

PostUA:

Ja też tak samo myślę jak kramek! Po prostu ściągnij w necie sterowniki do swojej karty dzwiękowej lub płyty głównej ( jeżeli masz zintegrowaną) i zainstaluj je. Najlepiej jak by to były jakieś nowe stery, bo może masz jakieś starsze i dlatego nie chce nic pujść :)
michotek
Forumowicz
Forumowicz

Dołączenie: 09 Lis 2004, 18:57

Powróć do Programy

Kto jest na forum

Zarejestrowani użytkownicy: Bing [Bot]