TA STRONA UŻYWA COOKIE. Dowiedz się więcej o celu ich używania i zmianie ustawień cookie w przeglądarce. Korzystając ze strony wyrażasz zgodę na używanie cookie, zgodnie z aktualnymi ustawieniami przeglądarki.
Od dnia 25.05.2018 r. na terenie Unii Europejskiej wchodzi w życie Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego w sprawie ochrony danych osobowych. Prosimy o zapoznanie się z polityką prywatności oraz regulaminem serwisu  [X]

problemy z połączeniem sieci bezprzewodowej

Problemy dotyczące sieci Internet, konfiguracja sieci LAN, WLAN, konfiguracja serwerów. Rozdzielanie połączeń internetowych. Rozwiązywanie problemów związanych ze sprzętem i oprogramowaniem. Routery, huby, switche, anteny itp.

problemy z połączeniem sieci bezprzewodowej

Postprzez pantik » 31 Sty 2008, 09:56

PostUA:

mam podłączonego neta z live boxa do komputera poprzez wifi ale wczoraj wszystko było dobrze a dzisiaj połączy mnie z nim ale nie otrzymyje odpowiedzi ja nadaje ale nie dostaje na którymś razem pisało ze t sieć ma ograniczoną łącznośc itp. co to moze być jak to ustwić , odbbiur echa jest włączony adresy są przydzielone automatycznie, nawet gdy rędznie wpisze to pisze ze jest podł.aczony sygnał bardzo dobry ale odpowiedzi nie ma.

gdy podpinam kablem to wszystko działa bez probemu.

gdy klikam na ikonke komputera z falami tego od radiowego i daje zeby znalazł sieci ... to pisze mi ze nie moze wyszukać sieci, nie moze skonfigurować tego połączenia bezprzewodowego... cos w tym stylu i zeby uzyć innego programu jesli jest taki zainstalowany a zainstalowany jest wireless control center. co mozna zrobić w tym przypadku?
asus p4p800-E
Pentium 4 2,53 Ghz
1,5 Gb ram
GeForce FX 5200 128 mb
gg: 11000111011110000101110
Awatar użytkownika
pantik
Postujący
Postujący

Dołączenie: 24 Kwi 2006, 17:34

Powróć do Sieć Internet, Sieci LAN, WLAN

Kto jest na forum