TA STRONA UŻYWA COOKIE. Dowiedz się więcej o celu ich używania i zmianie ustawień cookie w przeglądarce. Korzystając ze strony wyrażasz zgodę na używanie cookie, zgodnie z aktualnymi ustawieniami przeglądarki.
Od dnia 25.05.2018 r. na terenie Unii Europejskiej wchodzi w życie Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego w sprawie ochrony danych osobowych. Prosimy o zapoznanie się z polityką prywatności oraz regulaminem serwisu  [X]

problemy z uruchamieniem programow

Wszystko co wiąże się ze sprzętem komputerowym.

problemy z uruchamieniem programow

Postprzez majes » 13 Paź 2010, 23:17

PostUA: Mozilla/5.0 (Windows; U; Windows NT 5.1; pl; rv:1.9.1.13) Gecko/20100914 Firefox/3.5.13

Widzialem juz podobne tematy, jednak w zadnym nie jest opisany problem identyczny jak moj. Tak, wiec od poczatku. Moj komputer dzialal idealnie, az do dzisiejszego popoludnia, a mianowicie po wlaczeniu go zaczely mi sie pojawiac takie komunikaty "Aplikacja lub biblioteka DLL [...] nie jest poprawnym obrazem systemu Windows NT.Sprawdz to z dyskietka". Zaden program nie chce sie uruchomic, internet nie dziala,(teraz pisze z drugiego komputera), jedyne co mi sie udalo zrobic to wykonac skanowanie komputera (zapory antyvirusa tez nie dzialaja), skan jednak niczego nie wykazal. Prosze o jakies wskazowki i kroki, ktore mam podjac. Wlasnie utracilem wazna czesc mojego zycia czyli komputer i prosze przywróćcie mojemu zyciu blask ;d

P.S o najwazniejszym bym zapomnial, mam orginalny system lecz plyta z windowsem ulegla uszkodzeniu. Probowalem zrobic format z plyty od drugiego kompa, gdyz tez posiada on windows xp home edition. Niestety jest to starsza wersja i nie posiada dodatku servis pack 2, co nieumozliwilo zainstalowania na moim komputerze.

Podam jeszcze jakes parametry bo zapewne sie przydadza
Procesor: Intel Core2 Duo E4400 2,0GHz
System: Windows XP Home edition
Zasilacz: take me 350
Karta graficzna: Nvidia GF8600 GT
Twardy dysk: Seagate 160GB Barracuda 7200.10

Jak trzeba bedzie cos jeszcze podac to piszczie to cos wyszperam, tylko ciezko na tym drugim komputerze z odpalaniem innych plikow do sprawdzanie czego, moze jednak wam sie uda. ;d
majes
Forumowicz
Forumowicz

Dołączenie: 03 Sie 2009, 14:15

Re: problemy z uruchamieniem programow

Postprzez ZacnyWacław » 14 Paź 2010, 12:20

PostUA: Mozilla/5.0 (Windows; U; Windows NT 6.1; en-US) AppleWebKit/534.7 (KHTML, like Gecko) Chrome/7.0.517.36 Safari/534.7

Jeżeli masz taką możliwość to wstaw loga. viewtopic.php?f=22&t=6762
Awatar użytkownika
ZacnyWacław
Postujący
Postujący

Dołączenie: 16 Kwi 2010, 09:46
Miejscowość: PL
Pochwały: 13
Sprzęt: Pecet

Re: problemy z uruchamieniem programow

Postprzez mateo8898 » 14 Paź 2010, 14:24

PostUA: Mozilla/5.0 (Windows; U; Windows NT 5.1; pl; rv:1.9.2.10) Gecko/20100914 Firefox/3.6.10

Podaj logi z: OTL i GMER
Awatar użytkownika
mateo8898
Moderator
Moderator

Dołączenie: 15 Maj 2009, 14:55
Pochwały: 966

Powróć do Sprzęt komputerowy

Kto jest na forum

Zarejestrowani użytkownicy: Bing [Bot]