Widzialem juz podobne tematy, jednak w zadnym nie jest opisany problem identyczny jak moj. Tak, wiec od poczatku. Moj komputer dzialal idealnie, az do dzisiejszego popoludnia, a mianowicie po wlaczeniu go zaczely mi sie pojawiac takie komunikaty "Aplikacja lub biblioteka DLL [...] nie jest poprawnym obrazem systemu Windows NT.Sprawdz to z dyskietka". Zaden program nie chce sie uruchomic, internet nie dziala,(teraz pisze z drugiego komputera), jedyne co mi sie udalo zrobic to wykonac skanowanie komputera (zapory antyvirusa tez nie dzialaja), skan jednak niczego nie wykazal. Prosze o jakies wskazowki i kroki, ktore mam podjac. Wlasnie utracilem wazna czesc mojego zycia czyli komputer i prosze przywróćcie mojemu zyciu blask ;d
P.S o najwazniejszym bym zapomnial, mam orginalny system lecz plyta z windowsem ulegla uszkodzeniu. Probowalem zrobic format z plyty od drugiego kompa, gdyz tez posiada on windows xp home edition. Niestety jest to starsza wersja i nie posiada dodatku servis pack 2, co nieumozliwilo zainstalowania na moim komputerze.
Podam jeszcze jakes parametry bo zapewne sie przydadza
Procesor: Intel Core2 Duo E4400 2,0GHz
System: Windows XP Home edition
Zasilacz: take me 350
Karta graficzna: Nvidia GF8600 GT
Twardy dysk: Seagate 160GB Barracuda 7200.10
Jak trzeba bedzie cos jeszcze podac to piszczie to cos wyszperam, tylko ciezko na tym drugim komputerze z odpalaniem innych plikow do sprawdzanie czego, moze jednak wam sie uda. ;d