TA STRONA UŻYWA COOKIE. Dowiedz się więcej o celu ich używania i zmianie ustawień cookie w przeglądarce. Korzystając ze strony wyrażasz zgodę na używanie cookie, zgodnie z aktualnymi ustawieniami przeglądarki.
Od dnia 25.05.2018 r. na terenie Unii Europejskiej wchodzi w życie Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego w sprawie ochrony danych osobowych. Prosimy o zapoznanie się z polityką prywatności oraz regulaminem serwisu  [X]

Problemy z Winampem

Posty związane z oprogramowaniem. Odpowiedzi na nurtujące Was pytania.

Problemy z Winampem

Postprzez Santiago » 15 Lut 2008, 18:26

PostUA:

Jak zainstalować Winampa tylko na jednym koncie, żeby drugi użytkownik nie wiedział o jego zainstalowaniu, czy jest wogle taka możliwość?
Awatar użytkownika
Santiago
Forumowicz
Forumowicz

Dołączenie: 19 Wrz 2007, 13:31

Postprzez mateusz x man » 15 Lut 2008, 18:40

PostUA:

Za tego co mi się wydaje to możesz ustawić aby Winamp był uruchamiany tylko z konta Admina a jak chcesz ukryć to folder z zainstalowanym Winamp'em oznacz jako ukryty. Niestety ale będzie do widać w ,,Dodaj lub usuń..."
mateusz x man
Aktywny w piśmie
Aktywny w piśmie

Dołączenie: 09 Cze 2007, 13:15
Miejscowość: Kielce
Pochwały: 2

Postprzez Santiago » 15 Lut 2008, 21:06

PostUA:

Nie znam się na tym ale, oba konta mają uprawnienia administratora, czy to nie będzię problemem?
Awatar użytkownika
Santiago
Forumowicz
Forumowicz

Postprzez mateusz x man » 15 Lut 2008, 21:42

PostUA:

Czyli pierwsza opcja odpada. Możesz spróbować z tym ukrytym folderem ale jeśli ta druga ma dostęp do twojego konta to jak zobaczy skrót do winampa to pewnie poszuka i znajdzie. Ale spróbuj.
mateusz x man
Aktywny w piśmie
Aktywny w piśmie

Dołączenie: 09 Cze 2007, 13:15
Miejscowość: Kielce

Postprzez dragonis » 18 Lut 2008, 20:27

PostUA:

Mam taki problem czasami, (najczęściej przy włączaniu komputer)pojawi mi sie szybko migający napis Winamp z nr wersji w rogu ekranu nad przyciskiem paska Start, nic nie mogę włączyć muszę zresetować komputer, co może za to odpowiadać.
dragonis
Forumowicz
Forumowicz

Dołączenie: 24 Lut 2006, 20:10

Postprzez kukaszr » 18 Lut 2008, 20:37

PostUA:

zrób tak:

zainstaluj winampa w jakims folderze który Ty znasz a ktoś nawet nie pomysli, ze tam coś moze byc...

Zainstaluj Ccleaner, tam w "narzędzia" odszukaj Winamp i kliknij Usuń wpis.
Dzięki temu nie będzie widać tego programuw Dodaj/Usuń programy.

Z 2 konta usuń wszystkie skróty i włącz ccleaner i tam z autostartu usuń Winamp.

Wszystko ;)
Chciałbym umrzeć we śnie jak mój dziadek... a nie jak jego pasażerowie głośno krzycząc :D
Awatar użytkownika
kukaszr
Zasłużony działacz forum
Zasłużony działacz forum

Dołączenie: 29 Gru 2005, 12:16
Miejscowość: Poznań

Postprzez Santiago » 19 Lut 2008, 07:40

PostUA:

Zainstalowałem Winampa w folderze na pulpicie na swoim koncie, nie wiem czy to coś pomorze.Jak w chodziłem w menu start to nie było informacji "zainstalowano nowe programy".Usunąłem wszystkie skróty Winampa, zobaczymy... zainstaluje ten program Ccleaner, wszystkim dziękuję za pomoc.Miłego dnia...
Awatar użytkownika
Santiago
Forumowicz
Forumowicz

Powróć do Programy

Kto jest na forum

Zarejestrowani użytkownicy: Bing [Bot]