TA STRONA UŻYWA COOKIE. Dowiedz się więcej o celu ich używania i zmianie ustawień cookie w przeglądarce. Korzystając ze strony wyrażasz zgodę na używanie cookie, zgodnie z aktualnymi ustawieniami przeglądarki.
Od dnia 25.05.2018 r. na terenie Unii Europejskiej wchodzi w życie Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego w sprawie ochrony danych osobowych. Prosimy o zapoznanie się z polityką prywatności oraz regulaminem serwisu  [X]

PRoblemy z Windowsem i IE

Posty związane z oprogramowaniem. Odpowiedzi na nurtujące Was pytania.

PRoblemy z Windowsem i IE

Postprzez mauzol » 07 Mar 2005, 09:41

PostUA:

Mam problem
Sformatowałem właśnie dysk, zainstalowałem Windowsa XP i wszystko niby pięknie. Ale kiedy uruchamiam jakąkolwiek stronę w internecie i próbuję się "przewinąć" na dół - przewija się, owszem, ale tak jakoś skokowo i chaotycznie. To samo z oknami w Windowsie - również przewijają się skokowo, podczas gdy zawsze wyglądało to płynnie.
Da się coś z tym zrobić na odległość? 8)
mauzol
Forumowicz
Forumowicz

Dołączenie: 07 Mar 2005, 09:37

Postprzez Cisz » 07 Mar 2005, 10:57

PostUA:

Zainstalowałeś sterowniki do grafy ręcznie czy pozwoliłeś aby xp to zrobił?
Jeżeli zostawiłeś to xpkowi to zainstaluj sterowniki ręcznie. Z płyty którą dostałes do grafy lub ine ściągniete z internetu.
Jeżeli już to zrobiles to znajdż inne sterowniki
Awatar użytkownika
Cisz
Forumowicz
Forumowicz

Dołączenie: 10 Gru 2004, 22:49

Postprzez mauzol » 07 Mar 2005, 11:25

PostUA:

:).
Dzięki, zainstalowałem zgodnie z twoją radą sterowniki z płyty i wszystko działa jak należy.
temat wyczerpany :).

M. 8)
mauzol
Forumowicz
Forumowicz

Dołączenie: 07 Mar 2005, 09:37

problem z windows xp

Postprzez margot » 15 Mar 2005, 23:15

PostUA:

sluchajcie ,cos mi sie dzieje z explorer.exe - znika mi ciagle ,,,,a przy okazji nie moge uruchomic restauracji sustemu,, blagam ,pomocy,, to
margot
Forumowicz
Forumowicz

Dołączenie: 15 Mar 2005, 23:10
Miejscowość: belgia

Postprzez Cisz » 19 Mar 2005, 11:26

PostUA:

???????????!!!!!!!!!!!!!!!!
Kurde co?????!!!!!!!!!
Gościu weź przepisz tego posta bez błędów bo ledwo rozumiem co tu pisze !!!!
Co za restauracja systemu ?!
Co do explorera :
Nie napisałeś gdzie ci on znika. Znika tylko z pulpitu ? :roll:
Jeżeli tak to musisz sobie dopasować ustawienia pulpitu tak aby skrót od IE był cały czas na pulpicie. klikasz prawym na pulpit i wybierasz 'ustawienia'. Tam bedziesz miał opcje 'dostosuj pulpit'. Tam bedziesz mógł ustawić sobie skróty.
Awatar użytkownika
Cisz
Forumowicz
Forumowicz

Dołączenie: 10 Gru 2004, 22:49

Powróć do Programy

Kto jest na forum

Zarejestrowani użytkownicy: Bing [Bot]