TA STRONA UŻYWA COOKIE. Dowiedz się więcej o celu ich używania i zmianie ustawień cookie w przeglądarce. Korzystając ze strony wyrażasz zgodę na używanie cookie, zgodnie z aktualnymi ustawieniami przeglądarki. Od dnia 25.05.2018 r. na terenie Unii Europejskiej wchodzi w życie Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego w sprawie ochrony danych osobowych. Prosimy o zapoznanie się z polityką prywatności oraz regulaminem serwisu [X]
ale kumpel ma takiego samego neta jak ja i wszystkie pliki mu się ściągają, poza tym mój net nie jest stary to IV generacja i zakładałem go jakieś 3 miechy temu
normalnie ze stronek np. chce ściągnąć sobie jakiś program o dowolnej wielkości na tej stronce instalki.pl lub jakąś małą gierkę z innej stronki cda.pl
Dobre pytanie. Tu nie chodzi o przeglądarkę bo korzystałem już z Opery, Explolera i firefoxa po czym wszystko jest tak samo. A programy P2p mi wogóle nie działają (tj. nie wykrywają internetu)
Instalator myślę, że to wina operatora sieci, ograniczył transfer i po blokował porty, proste. Chociaż to najprostsza teza, przyczyn może być wiele, np.: w przypadku p2p, nieprawidłowa konfiguracja, lub blokada programu przez firewalla Miejsce na dysku masz? Wyczyść peceta i prze skanuj, chyba wiesz, czym? Wszystko znajdziesz na stronie.