TA STRONA UŻYWA COOKIE. Dowiedz się więcej o celu ich używania i zmianie ustawień cookie w przeglądarce. Korzystając ze strony wyrażasz zgodę na używanie cookie, zgodnie z aktualnymi ustawieniami przeglądarki. Od dnia 25.05.2018 r. na terenie Unii Europejskiej wchodzi w życie Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego w sprawie ochrony danych osobowych. Prosimy o zapoznanie się z polityką prywatności oraz regulaminem serwisu [X]
a ja mam athlon 2000....i mam pytanko....moze ktoś mi doradzi jaka karte graficzna opłaca sie teraz kupic w rozsadnej cenie....własciwie chciałabym zagrac w Quake 4....ale chyba nie zagram,bo mam G-force 4
komandos napisał(a):do ile moze byc ta "rozsądna cena" ?
rozsadna cena to taka,ktora pozwoli kupic mi karte,na ktorej pojdzie Quake 4....ile musze miec na taka karte?żadne bajery za 1000 złotych,zeby tylko poszła ta gra;)
kobieto mi chodzi na geforce 3 titanium 200 i axp 1700+
ale jak masz ge force 4mx to zmien na radeona 9800pro/xt albo ge force 6800le na agp z gwarancja na moda na ultra
Mac napisał(a):kobieto mi chodzi na geforce 3 titanium 200 i axp 1700+ ale jak masz ge force 4mx to zmien na radeona 9800pro/xt albo ge force 6800le na agp z gwarancja na moda na ultra