TA STRONA UŻYWA COOKIE. Dowiedz się więcej o celu ich używania i zmianie ustawień cookie w przeglądarce. Korzystając ze strony wyrażasz zgodę na używanie cookie, zgodnie z aktualnymi ustawieniami przeglądarki.
Od dnia 25.05.2018 r. na terenie Unii Europejskiej wchodzi w życie Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego w sprawie ochrony danych osobowych. Prosimy o zapoznanie się z polityką prywatności oraz regulaminem serwisu  [X]

Procesory

Tutaj możecie pisać o czym się tylko podoba, tematyka dowolna... niekoniecznie związana z oprogramowaniem.

Procesory

Postprzez 1jaa » 28 Mar 2006, 18:33

PostUA:

Siema. Mam do napisania referat lub zrobienie prezentacji na temat procesorów, tak ogólnie , jakie są różnice pomiędzy starym procesorym a nowym , jakie są typy procesorów. Szukałem na google ale nie wiele znalazłem może ktoś ma coś na temat procesorów, tzn było ale to co chcem.
Awatar użytkownika
1jaa
Zacny pisarz
Zacny pisarz

Dołączenie: 24 Sty 2006, 21:35
Pochwały: 2

Postprzez Chief » 31 Mar 2006, 14:09

PostUA:

materiały znajdziesz napewno w anatomia pc wydawnictwa helion.
ksiazke sciagnołem na emule sprawdziłem i jest ok. 80 stron o procesorach. wiec napewno znajdziesz dla siebie niezbedne informacje o procesorach
Awatar użytkownika
Chief
Zacny pisarz
Zacny pisarz

Dołączenie: 08 Gru 2005, 22:26
Miejscowość: Warmia

Postprzez 1jaa » 31 Mar 2006, 17:34

PostUA:

Dzięki Chief ale już zrobiłem tą prezentacje jak ktoś chce to mam bardzo dużo materiałów. Jeszcze raz dzięki! :wink:
Awatar użytkownika
1jaa
Zacny pisarz
Zacny pisarz

Dołączenie: 24 Sty 2006, 21:35
Pochwały: 2

Powróć do Free Post

Kto jest na forum

Zarejestrowani użytkownicy: Brak zarejestrowanych użytkowników