Nie możesz znaleźć potrzebnej aplikacji, napisz o tym, a na pewno użytkownicy forum postarają się pomóc.
Wyślij odpowiedź

Program antyspamowy do Outlook Express

20 Sty 2013, 18:29

Korzystam już długo z tej samej skrzynki E-mail. Z czasem przychodzi coraz więcej spamu. Nie lubię się rejestrować na zbyt wielu stronach, ale niestety czasem jest to konieczne. A im więcej stron ma mój adres tym więcej spamu, a już trochę się nazbierało. Nie chcę tworzyć nowej skrzynki to oznacza przenosiny skrzynki z wielu portali a nawet tworzenie nowego konta i informowanie wielu instytucji o tym.

Dlatego szukam coś na spam. Co integruje się z outlook Express najlepiej na podstawie haseł. Codziennie przychodzą do mnie po kilka razy te same wiadomości. Jak program je wykryje to automatycznie usuwa albo przenosi do folderu spam-u.

Za pomocą serdecznie dziękuję i daję lajka.

Re: Program anty spamowy Do Outlook Express

21 Sty 2013, 12:25

Spróbuj tego -> http://www.instalki.pl/programy/downloa ... lator.html

Re: Program antyspamowy Do Outlook Express

05 Lut 2013, 13:21

Ja polecam nowy program CloudMark DesktopOne. Bardzo ciekawy i prosty w obsłudze.

Re: Program antyspamowy do Outlook Express

09 Mar 2013, 13:58

Ale czy filtr w Outlooku nie działa? Masz tam możliwośc ustawienia filtru, że jeśli wiadomość np. pochodzi z maila XXX albo zawiera tytuł 'XXX' to wtedy wiadomość jest odrzucana albo automatycznie przenoszona do kosza.

Re: Program antyspamowy do Outlook Express

20 Mar 2013, 01:44

Ja również polecam CloudMark DesktopOne.Korzystałem jestem zadowolony.
Wyślij odpowiedź