Posty, które nie nadają się do publikacji w innych działach.
Zablokowany temat

PROGRAM DO ANIMACJI

08 Mar 2007, 16:23

SZUKAM PROGRAMU DO ANIMACJI CO ZROBI MI FAJNY EFEKT Z OBRAZKIEM NP BEDZIE SIE OBRACAL : D TYLKO SZUKAM TAKIEGO WYPASNEGO CO MA DUZO EFEKTOW POZDRO MOZE BYC PLATY [NIE USUWAC MI TEGO TEMATU DO CH****] -,- BO TO NIE FAIR -,-

Re: PROGRAM DO ANIMACJI

08 Mar 2007, 17:24

pewniak napisał(a):[NIE USUWAC MI TEGO TEMATU DO CH****] -,- BO TO NIE FAIR -,-

Weź koleś zachowaj troszkę kontrole nad tym co piszesz! Nie ma takiego programu! W każdym musisz się napracować by wymodelować przedmiot w 3d... Flashe MX mają dużo możliwości

08 Mar 2007, 17:51

13. Pisanie wszystkich wyrazów dużymi literami (pisanie na włączonym "caps lock"), oraz nadużywanie wykrzykników, jest odbierane jako krzyk. Taka wiadomość może być zignorowana przez Moderatora lub Administratora.

regulamin :smile:

potwierdzam post kukaszr ma racje nie ma takiego programu musisz miec wyobrazni troche i sporo pracy poswiecic

ale na poczatek zalecam regulamin przeczytac :razz:

08 Mar 2007, 20:59

omg nie zalamuj mnie -,- bo sa takie programy ... lul po drugie po ciula jest to forum skoro daje normalnego posta a jakis *** mi go usuwa omg pfff ide na *** tam przynajmniej nie ma takich lamerow...

09 Mar 2007, 18:21

W konkursie na LAMERA Ty jesteś największym! Jak twierdzisz, ze sa takie programy to dlaczego ich nie znasz?

...no coment
Zablokowany temat