Posty, które nie nadają się do publikacji w innych działach.
08 Mar 2007, 16:23
SZUKAM PROGRAMU DO ANIMACJI CO ZROBI MI FAJNY EFEKT Z OBRAZKIEM NP BEDZIE SIE OBRACAL : D TYLKO SZUKAM TAKIEGO WYPASNEGO CO MA DUZO EFEKTOW POZDRO MOZE BYC PLATY [NIE USUWAC MI TEGO TEMATU DO CH****] -,- BO TO NIE FAIR -,-
08 Mar 2007, 17:24
pewniak napisał(a):[NIE USUWAC MI TEGO TEMATU DO CH****] -,- BO TO NIE FAIR -,-
Weź koleś zachowaj troszkę kontrole nad tym co piszesz! Nie ma takiego programu! W każdym musisz się napracować by wymodelować przedmiot w 3d... Flashe MX mają dużo możliwości
08 Mar 2007, 17:51
13. Pisanie wszystkich wyrazów dużymi literami (pisanie na włączonym "caps lock"), oraz nadużywanie wykrzykników, jest odbierane jako krzyk. Taka wiadomość może być zignorowana przez Moderatora lub Administratora.
regulamin
potwierdzam post kukaszr ma racje nie ma takiego programu musisz miec wyobrazni troche i sporo pracy poswiecic
ale na poczatek zalecam regulamin przeczytac
08 Mar 2007, 20:59
omg nie zalamuj mnie -,- bo sa takie programy ... lul po drugie po ciula jest to forum skoro daje normalnego posta a jakis *** mi go usuwa omg pfff ide na *** tam przynajmniej nie ma takich lamerow...
09 Mar 2007, 18:21
W konkursie na LAMERA Ty jesteś największym! Jak twierdzisz, ze sa takie programy to dlaczego ich nie znasz?
...no coment