TA STRONA UŻYWA COOKIE. Dowiedz się więcej o celu ich używania i zmianie ustawień cookie w przeglądarce. Korzystając ze strony wyrażasz zgodę na używanie cookie, zgodnie z aktualnymi ustawieniami przeglądarki.
Od dnia 25.05.2018 r. na terenie Unii Europejskiej wchodzi w życie Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego w sprawie ochrony danych osobowych. Prosimy o zapoznanie się z polityką prywatności oraz regulaminem serwisu  [X]

PROGRAM DO ANIMACJI

Posty, które nie nadają się do publikacji w innych działach.

PROGRAM DO ANIMACJI

Postprzez pewniak » 08 Mar 2007, 16:23

PostUA:

SZUKAM PROGRAMU DO ANIMACJI CO ZROBI MI FAJNY EFEKT Z OBRAZKIEM NP BEDZIE SIE OBRACAL : D TYLKO SZUKAM TAKIEGO WYPASNEGO CO MA DUZO EFEKTOW POZDRO MOZE BYC PLATY [NIE USUWAC MI TEGO TEMATU DO CH****] -,- BO TO NIE FAIR -,-
pewniak
Forumowicz
Forumowicz

Dołączenie: 23 Lip 2006, 19:41

Re: PROGRAM DO ANIMACJI

Postprzez kukaszr » 08 Mar 2007, 17:24

PostUA:

pewniak napisał(a):[NIE USUWAC MI TEGO TEMATU DO CH****] -,- BO TO NIE FAIR -,-

Weź koleś zachowaj troszkę kontrole nad tym co piszesz! Nie ma takiego programu! W każdym musisz się napracować by wymodelować przedmiot w 3d... Flashe MX mają dużo możliwości
Chciałbym umrzeć we śnie jak mój dziadek... a nie jak jego pasażerowie głośno krzycząc :D
Awatar użytkownika
kukaszr
Zasłużony działacz forum
Zasłużony działacz forum

Dołączenie: 29 Gru 2005, 12:16
Miejscowość: Poznań
Pochwały: 2

Postprzez LameR » 08 Mar 2007, 17:51

PostUA:

13. Pisanie wszystkich wyrazów dużymi literami (pisanie na włączonym "caps lock"), oraz nadużywanie wykrzykników, jest odbierane jako krzyk. Taka wiadomość może być zignorowana przez Moderatora lub Administratora.

regulamin :smile:

potwierdzam post kukaszr ma racje nie ma takiego programu musisz miec wyobrazni troche i sporo pracy poswiecic

ale na poczatek zalecam regulamin przeczytac :razz:
LameR
Forumowicz
Forumowicz

Dołączenie: 18 Lut 2007, 12:31

Postprzez pewniak » 08 Mar 2007, 20:59

PostUA:

omg nie zalamuj mnie -,- bo sa takie programy ... lul po drugie po ciula jest to forum skoro daje normalnego posta a jakis *** mi go usuwa omg pfff ide na *** tam przynajmniej nie ma takich lamerow...
pewniak
Forumowicz
Forumowicz

Dołączenie: 23 Lip 2006, 19:41

Postprzez kukaszr » 09 Mar 2007, 18:21

PostUA:

W konkursie na LAMERA Ty jesteś największym! Jak twierdzisz, ze sa takie programy to dlaczego ich nie znasz?

...no coment
Chciałbym umrzeć we śnie jak mój dziadek... a nie jak jego pasażerowie głośno krzycząc :D
Awatar użytkownika
kukaszr
Zasłużony działacz forum
Zasłużony działacz forum

Dołączenie: 29 Gru 2005, 12:16
Miejscowość: Poznań
Pochwały: 2

Powróć do Śmietnik

Kto jest na forum

Zarejestrowani użytkownicy: Brak zarejestrowanych użytkowników