Nie możesz znaleźć potrzebnej aplikacji, napisz o tym, a na pewno użytkownicy forum postarają się pomóc.
08 Lis 2006, 21:44
Szukam programu do wyświetlania średniej prędkości łącza internetowego w w ciągu godziny, dnia, miesiąca, i roku, którą można zapisać w jakimś raporcie. Najlepiej jakiś darmowy z góry dziękuję.
09 Lis 2006, 00:17
Fajny programik ale chcialbym cos co pokazuje sredni download i upload w rozkladzie 24 godzin, godzina po godzinie bo mam okresy kiedy mi siada przepustowosc i chce to pokazac dostawcy internetu.
09 Lis 2006, 00:20
wciskasz na ten wykre prawym i wybierasz Totals
09 Lis 2006, 00:24
Tak ale tam jest tylko sredni dw-up z calego dnia a ja chce godzina po godzinie albo czesciej
09 Lis 2006, 00:28
to byl najlepszy program jaki znam do diagnostyki wiecej nic Ci nie poradze. Watpie żebys znalazł coś lepszego.
09 Lis 2006, 00:35
Ok mi się też podoba tylko szkoda ze nie ma a rozkladzie godzinowym w ciagu dnia.
09 Lis 2006, 08:32
Programów takich jest sporo , wiele płatnych . Z tego co wiem żaden nie oferuje statystyki godzinnej .
NETMETER jest free i bardzo dobry .Jak napisał Pavko nie ma co szukać , bo inne są płatne , te same mozliwosci tylko więcej bajerów (kolorowe wykresy ,skiny itp.)
09 Lis 2006, 10:07
Z darmowych nic lepszego nie znajdziesz,ale z platnych o ile dobrze pamietam to powinno byc cos takiego w DuMeter,mozesz sprawdzic wersje testowa.
09 Lis 2006, 10:57
Du Meter to praktycznie to samo co Net Meter a z godzinnym wyświetlaniem historii lacza to nie ma takiej funkcji (poprawcie jesli sie myle)
09 Lis 2006, 16:08
NO nie ma .Po co Ci to ?
09 Lis 2006, 16:53
Mam internet radiowy i mam tak niestabilny download i upload ze sie zastanawiam czy czasem nie zmienic na innego operatora. Mam 256kb/s a potrafi mi spadac do kilkunastu kilobitow i tak sie utrzymywac naweet do 4-5 h a czasami nawet dluzej. Poinformowalem swojego dostawce internetu ze cos jest nie tak i za pomoca tego programu chcialem mu to pokazac ze mi totalnie net siada.
09 Lis 2006, 16:56
Ja mam tak samo

Zwłaszcza gdy nie ma pogody...
09 Lis 2006, 17:06
U mnie chyba tez ma to zwiazek z pogoda teraz zeby otworzyc kilka glupich stron musze czekac kilka minut jestem z Wielkopolski a teraz pogoda jest tu nieciekawa. Czy cos z tym da sie zrobic czy lepiej zmienic inernet na inny bo momentami dostaje kurwic....!
09 Lis 2006, 18:29
bizon napisał(a):U mnie chyba tez ma to zwiazek z pogoda teraz zeby otworzyc kilka glupich stron musze czekac kilka minut jestem z Wielkopolski a teraz pogoda jest tu nieciekawa. Czy cos z tym da sie zrobic czy lepiej zmienic inernet na inny bo momentami dostaje kurwic....!

Zmień na inny, bo niestety nie możesz nic z tym zrobić, pomyśl racjonalnie i zastanów się...masz łącze radiowe, a więc dostęp do serwera masz drogą bezprzewodową, więc pogoda Musi mieć wpływ na jakość łącza. Możesz poprosić administratora sieci o pomoc i najlepiej niech wytłumaczy Ci właściwości łącza radiowego. Nie musisz mu nic uświadamiać bo on najlepiej zna informacje o twoim łączu, poproś tylko o sprawdzenie czy wszystko z nim OK. Zmiana operatora nic nie pomorze.