TA STRONA UŻYWA COOKIE. Dowiedz się więcej o celu ich używania i zmianie ustawień cookie w przeglądarce. Korzystając ze strony wyrażasz zgodę na używanie cookie, zgodnie z aktualnymi ustawieniami przeglądarki. Od dnia 25.05.2018 r. na terenie Unii Europejskiej wchodzi w życie Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego w sprawie ochrony danych osobowych. Prosimy o zapoznanie się z polityką prywatności oraz regulaminem serwisu [X]
mam program subedit do otwarzania filmow i jest jeden problem bo zwalnia napisy albo za szybko wyswietla,ustawiałem go ale po chwili znowu za szybko lub za wolno wyswietla napisy.Niewiem w czym problem [/quote]
własnei tak zrobiłem i kiszka to samo dzieje jeszcze dodatku wyskakujom dziwne znaki bo mam angilski windos moze ktos mam inne rozwiozanie Pomocy po mie cos trafi
strudnyy napisał(a):mam program subedit do otwarzania filmow i jest jeden problem bo zwalnia napisy albo za szybko wyswietla,ustawiałem go ale po chwili znowu za szybko lub za wolno wyswietla napisy.Niewiem w czym problem
[/quote] Może problem nie w programie tylko w napisach. Może pobrałeś napisy nie do tej wersji filmu i dlatego mają nieodpowiednią synchronizację. napisy.org -Polecam tą stronę. Tutaj znajdziesz wiele różnych napisów do tego samego filmu.