TA STRONA UŻYWA COOKIE. Dowiedz się więcej o celu ich używania i zmianie ustawień cookie w przeglądarce. Korzystając ze strony wyrażasz zgodę na używanie cookie, zgodnie z aktualnymi ustawieniami przeglądarki.
Od dnia 25.05.2018 r. na terenie Unii Europejskiej wchodzi w życie Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego w sprawie ochrony danych osobowych. Prosimy o zapoznanie się z polityką prywatności oraz regulaminem serwisu  [X]

Program do drukowania 2 stron PDF na 1 stronie A4

Nie możesz znaleźć potrzebnej aplikacji, napisz o tym, a na pewno użytkownicy forum postarają się pomóc.

Program do drukowania 2 stron PDF na 1 stronie A4

Postprzez jonquil5 » 31 Paź 2005, 12:53

PostUA:

Witam.

Poszukuje programu, który potrafiłby przerobić plik PDF w ten sposób aby można bylo wydrukować 2 strony na jednej ( tak jak można zrobić w Wordzie)

Próbowałem już wielu programów , ale żaden nie ma takiej opcji. Jedyne co udało mi się znaleźć to Acrobat 7.0 Profesional do którego zainstalowałem wtyczke Quite Imposing Plus. Jednak jest to tylko wersja testowa z ograniczeniami (na każdej stornie stawia duże X).

Konwersja typu PDF->DOC nie wchodzi też w gre, gdyż wszystkie programy tego typu nie są dokładne i psują dokument.

Proszę o pomoc .
Pozdrowienia!
jonquil5
Forumowicz
Forumowicz

Dołączenie: 31 Paź 2005, 12:43

Postprzez Hpest » 31 Paź 2005, 13:02

PostUA:

Jak posiadasz już Acroba Reader 7.0 Profesional to skopiuj seriala i po kłopocie, a znajdziesz go tu: [strona nie jest już dostępna] :wink:
Awatar użytkownika
Hpest
Zacny pisarz
Zacny pisarz

Dołączenie: 23 Lip 2005, 22:37
Miejscowość: [E]lita..

Postprzez jonquil5 » 31 Paź 2005, 13:59

PostUA:

Dzięki za odpowiedz.
Tylko sęk w tym że to nie z winy acrobata tylko tej wtyczki Quite Imposing Plus 2 , która kosztuje pareset $. Mam tylko triala i po każdym scaleniu stron rysuje mi dużego ' X ' na stronie :( .
jonquil5
Forumowicz
Forumowicz

Dołączenie: 31 Paź 2005, 12:43

Postprzez Hpest » 31 Paź 2005, 14:22

PostUA:

Skoro jest to tylko wtyczka do Acrobat Reader to skopiuj tego seriala do Acrobat R. i po kłopocie. Nie widzę przeszkód. Wtyczka reaguję tak, ponieważ wersja AR to trial.
Programy do edycji plików PDF znajdziesz tutaj:
->https://www.instalki.pl/programy/Downlo ... a_pdf.html
m.in.:
-> Adobe Reader 7.01 PL
-> Foxit PDF Reader 1.3 Build 0913
-> PDF Editor 2.3
-> pdfFactory 2.46
Tobie polecałbym ten ostatni: pdfFactory 2.46 Gdyż posiada funkcję drukowania.
Pozdrawiam*Hpest :wink:
Awatar użytkownika
Hpest
Zacny pisarz
Zacny pisarz

Dołączenie: 23 Lip 2005, 22:37
Miejscowość: [E]lita..

Powróć do Poszukiwani!

Kto jest na forum

Zarejestrowani użytkownicy: Brak zarejestrowanych użytkowników