TA STRONA UŻYWA COOKIE. Dowiedz się więcej o celu ich używania i zmianie ustawień cookie w przeglądarce. Korzystając ze strony wyrażasz zgodę na używanie cookie, zgodnie z aktualnymi ustawieniami przeglądarki.
Od dnia 25.05.2018 r. na terenie Unii Europejskiej wchodzi w życie Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego w sprawie ochrony danych osobowych. Prosimy o zapoznanie się z polityką prywatności oraz regulaminem serwisu  [X]

Program do dzwonienia z netu za darmo

Tutaj możecie pisać o czym się tylko podoba, tematyka dowolna... niekoniecznie związana z oprogramowaniem.

Program do dzwonienia z netu za darmo

Postprzez Juveee » 07 Sie 2005, 20:13

PostUA:

Siemka czy jest jakiś program co z interentu moge dzwonić za darmo??
Juveee
Forumowicz
Forumowicz

Dołączenie: 29 Lip 2005, 12:37

Program do Dzwonienia z interenetu za darmo

Postprzez SKJ » 07 Sie 2005, 21:11

PostUA:

Sa programy np Skype... Ale zeby było programy przez ktore mozena dzwonic na telefony komorkowe lub stacjonarne nie s łyszałem.
Przez pregramy np Skype mmozena dzwonic ktore posaidaja tez ten program. Program jest darmowy i mozna go pobraqc ze strony http://skype.pl/
SKJ
Postujący
Postujący

Dołączenie: 06 Sie 2005, 01:12

Re: Program do dzwonienia z netu za darmo

Postprzez zebra » 07 Sie 2005, 21:42

PostUA:

Juveee napisał(a):Siemka czy jest jakiś program co z interentu moge dzwonić za darmo??

Możesz się kontaktować po przez rozmowę głosową z użytkownikami, ale tylko połączenie: pecet <--> pecet. Takie funkcje posiadają prawie wszystki komunikatory, Tlen, GG, oraz wymieniony wyżej Skype, który najlepiej się do tego nadaje. Jeżeli natomiast masz na myśli dzwonienie na telefony komórkowe lub stacjonarne, połączenie typu pecet --> telefon, to służą do tego programy takie jak, Callserve, Dialpad Chameleon, Net2Phone i VoIP Buster. Przy czym nie jest możliwe dzwonienie za darmo! Opłata wynosi mniej niż standardowe koszty Telekomunikacji Polskiej, ale mimo wszystko nie ma nic za darmo. Owszem, program VoIP umożliwia kontaktowanie się bez opłat z telefonami stacjonarnymi (wybrane kraje Europy) oraz komórkowymi (Chiny, Korea), ale połączenie trwa góra 1-3 minuty... Dłużej już nie porozmawiamy. Chyba, że zapłacimy symboliczne 1 Euro.
zebra
Aktywny w piśmie
Aktywny w piśmie

Dołączenie: 11 Cze 2005, 21:40
Miejscowość: ...Stąd

Postprzez Picasso » 07 Sie 2005, 23:10

PostUA:

Awatar użytkownika
Picasso
Postujący
Postujący

Dołączenie: 31 Maj 2005, 21:16

Postprzez SKJ » 07 Sie 2005, 23:36

PostUA:

Wszystko jest ok z tym proglramem tylko ze połaczenie moze trwac 1 minute bynajmniej testowałem na swoim telefonie domowym.
SKJ
Postujący
Postujący

Postprzez dj_shreder » 08 Sie 2005, 00:25

PostUA:

w zaszadzie za grosze możesz gadać przez gg

szeczegółowe informacja na tej stronie http://tele.gadu-gadu.pl/

pozdrawiam
miło, szybko i sympatycznie
Awatar użytkownika
dj_shreder
Postujący
Postujący

Dołączenie: 22 Gru 2004, 12:28
Miejscowość: Kamienna Góra to chyba gdzies koło Marsa

Postprzez SKJ » 08 Sie 2005, 00:30

PostUA:

Jesli posiadasz telefon w tp S.A. to mzoesz wziasc promocje darmowe wieczory i weekendy, mozesz takze skozystac z tele2 tez sa korzystne oferty

Wiecej info http://www.tp.pl/ i http://www.tele2.pl/

A do dobrych rozmow przez internet trzeba miec dosyc mocne łacze...
SKJ
Postujący
Postujący

Postprzez deamon » 08 Sie 2005, 09:08

PostUA:

mi działa tamtem program i jestem z niego w pełni zadowolony
deamon
Postujący
Postujący

Dołączenie: 17 Mar 2005, 16:36

Postprzez SKJ » 08 Sie 2005, 10:52

PostUA:

Jesli chodzi o ten program to tez jestem zadowolony, jest minimalne ehco ale mi to nieprzeszkadza. Ale jeden minus , to ze połaczenie po minucie sie zrywa..:(
SKJ
Postujący
Postujący

Postprzez zebra » 08 Sie 2005, 14:43

PostUA:

SKJ napisał(a):Jesli chodzi o ten program to tez jestem zadowolony, jest minimalne ehco ale mi to nieprzeszkadza. Ale jeden minus , to ze połaczenie po minucie sie zrywa..:(

Tak, owszem, limit połączenia jest. Ale popatrzmy na to z drugiej strony, producent nie zamieścił ograniczenia na ilość wykonywanych połączeń :wink: . Tylko szlag człowieka trafia, jak ma wykonywać co minutę to samo połączenie :D ...
zebra
Aktywny w piśmie
Aktywny w piśmie

Dołączenie: 11 Cze 2005, 21:40
Miejscowość: ...Stąd

Postprzez deamon » 11 Sie 2005, 05:37

PostUA:

Tylko ja mam taki problem że sygnał jest w telefonie i jak ten ktoś podniesie słuchawke to rozmowa się kończy. :cry:
deamon
Postujący
Postujący

Dołączenie: 17 Mar 2005, 16:36

Powróć do Free Post

Kto jest na forum

Zarejestrowani użytkownicy: Bing [Bot]