TA STRONA UŻYWA COOKIE. Dowiedz się więcej o celu ich używania i zmianie ustawień cookie w przeglądarce. Korzystając ze strony wyrażasz zgodę na używanie cookie, zgodnie z aktualnymi ustawieniami przeglądarki.
Od dnia 25.05.2018 r. na terenie Unii Europejskiej wchodzi w życie Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego w sprawie ochrony danych osobowych. Prosimy o zapoznanie się z polityką prywatności oraz regulaminem serwisu  [X]

PROGRAM DO KSEROWANIA

Posty związane z oprogramowaniem. Odpowiedzi na nurtujące Was pytania.

PROGRAM DO KSEROWANIA

Postprzez rysmen » 25 Sty 2007, 14:04

PostUA:

SZUKAM PROGRAMU DO KSEROWANIA LUB SKANOWANIA FAKTUR KTORE ZOSTALY WYDRUKOWANE NA CIEKIM PAPIEZE DODAM ZE SAMA JAKOSC FAKTUR NIE JEST ZA DOBRA A GDY KOPIUJE TO KOPIA STRASZNA LIPA CZY ISTNIEJE PROGRAM ZEBY TO NAPRAWIC LUB ZEBY CHOCIASZ TROCHE WZMOCNIC WYDRUK KOPI. Z GORY DZIEKUJE :)
Awatar użytkownika
rysmen
Postujący
Postujący

Dołączenie: 23 Paź 2006, 15:23

Postprzez Tygrysek78 » 25 Sty 2007, 22:05

PostUA:

Jasne ze istniej.Skoro masz skaner to powinieneś dostać program.Skoro nie masz to mogę ci coś tam udostępnić abyś zassał odemnie ten programik.Nazwa tego programu to "Ulead Photo Express 3.0 SE"
I naprawdę jest wygodnym programem do robienia przeróbek w każdy możliwy sposób a także poprawia zdjęcia.program nadaje się do wszystkiego .Jak co to czekam za zainteresowanie.
Jak nie urok to,s....
Awatar użytkownika
Tygrysek78
Forumowicz
Forumowicz

Dołączenie: 05 Lip 2005, 16:18
Miejscowość: Pyrlandia

Postprzez kukaszr » 25 Sty 2007, 23:33

PostUA:

możesz spróbowac np. ABBYY FineReader Professional.
Ostatnio się dowiedziałem o tym programie z forum i jestem z niego b. zadowolony. Może uda mu się rozszyfrować literki które ze skanujesz i program z rekonstrułuje fakture.

ABBYY FineReader Professional Trial z instalki.pl
Chciałbym umrzeć we śnie jak mój dziadek... a nie jak jego pasażerowie głośno krzycząc :D
Awatar użytkownika
kukaszr
Zasłużony działacz forum
Zasłużony działacz forum

Dołączenie: 29 Gru 2005, 12:16
Miejscowość: Poznań
Pochwały: 2

Postprzez rysmen » 26 Sty 2007, 10:30

PostUA:

mam ABBYY FineReader 8.0 Professional Edition PL i niestety na fakturak sa linie kratki reczne podpisy tego nie rozpoznaje testowalem go juz a co do postu Tygrysek78 mam hp i mam orinalny program i on nie daje rady ale poszukam tego co proponujesz "Ulead Photo Express 3.0 SE"
Awatar użytkownika
rysmen
Postujący
Postujący

Dołączenie: 23 Paź 2006, 15:23

Powróć do Programy

Kto jest na forum

Zarejestrowani użytkownicy: Brak zarejestrowanych użytkowników