Posty związane z oprogramowaniem. Odpowiedzi na nurtujące Was pytania.
25 Sty 2007, 14:04
SZUKAM PROGRAMU DO KSEROWANIA LUB SKANOWANIA FAKTUR KTORE ZOSTALY WYDRUKOWANE NA CIEKIM PAPIEZE DODAM ZE SAMA JAKOSC FAKTUR NIE JEST ZA DOBRA A GDY KOPIUJE TO KOPIA STRASZNA LIPA CZY ISTNIEJE PROGRAM ZEBY TO NAPRAWIC LUB ZEBY CHOCIASZ TROCHE WZMOCNIC WYDRUK KOPI. Z GORY DZIEKUJE
25 Sty 2007, 22:05
Jasne ze istniej.Skoro masz skaner to powinieneś dostać program.Skoro nie masz to mogę ci coś tam udostępnić abyś zassał odemnie ten programik.Nazwa tego programu to "Ulead Photo Express 3.0 SE"
I naprawdę jest wygodnym programem do robienia przeróbek w każdy możliwy sposób a także poprawia zdjęcia.program nadaje się do wszystkiego .Jak co to czekam za zainteresowanie.
25 Sty 2007, 23:33
możesz spróbowac np. ABBYY FineReader Professional.
Ostatnio się dowiedziałem o tym programie z forum i jestem z niego b. zadowolony. Może uda mu się rozszyfrować literki które ze skanujesz i program z rekonstrułuje fakture.
ABBYY FineReader Professional Trial z instalki.pl
26 Sty 2007, 10:30
mam ABBYY FineReader 8.0 Professional Edition PL i niestety na fakturak sa linie kratki reczne podpisy tego nie rozpoznaje testowalem go juz a co do postu Tygrysek78 mam hp i mam orinalny program i on nie daje rady ale poszukam tego co proponujesz "Ulead Photo Express 3.0 SE"