TA STRONA UŻYWA COOKIE. Dowiedz się więcej o celu ich używania i zmianie ustawień cookie w przeglądarce. Korzystając ze strony wyrażasz zgodę na używanie cookie, zgodnie z aktualnymi ustawieniami przeglądarki.
Od dnia 25.05.2018 r. na terenie Unii Europejskiej wchodzi w życie Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego w sprawie ochrony danych osobowych. Prosimy o zapoznanie się z polityką prywatności oraz regulaminem serwisu  [X]

Program do łączenia mp3

Posty związane z oprogramowaniem. Odpowiedzi na nurtujące Was pytania.

Program do łączenia mp3

Postprzez TST2009 » 11 Lis 2009, 12:58

PostUA: Mozilla/4.0 (compatible; MSIE 8.0; Windows NT 6.0; Trident/4.0; SLCC1; .NET CLR 2.0.50727; Media Center PC 5.0; .NET CLR 3.5.30729; .NET CLR 3.0.30729; OfficeLiveConnector.1.4; OfficeLivePatch.1.3)

Witam sluchajcie mam prosbe, powiedzcie mi jak moge zrobic tak zeby kilka utworow polaczyc w jedna mp3, urywki ktore chce wstawic do tej jednej mp3 robilam w audacity, ale nie wiem jak je teraz polaczyc, kiedys uzywalam do tego jakiegos programu ale za nic nie moge sobie przypomniec co to bylo. Chodzi mi o zrobienie czegos takiego ja tutaj: http://tst2009.wrzuta.pl/audio/6sBAtxIvujp/mp3
jesli macie jakis latwiejszy program niz audacity do wycinania urywkow i pozniej do montowania ich jeden to dajcie znac. PROSZE
TST2009
Forumowicz
Forumowicz

Dołączenie: 11 Lis 2009, 12:35

Powróć do Programy

Kto jest na forum

Zarejestrowani użytkownicy: Bing [Bot]