TA STRONA UŻYWA COOKIE. Dowiedz się więcej o celu ich używania i zmianie ustawień cookie w przeglądarce. Korzystając ze strony wyrażasz zgodę na używanie cookie, zgodnie z aktualnymi ustawieniami przeglądarki.
Od dnia 25.05.2018 r. na terenie Unii Europejskiej wchodzi w życie Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego w sprawie ochrony danych osobowych. Prosimy o zapoznanie się z polityką prywatności oraz regulaminem serwisu  [X]

Program do laczenia plikow -video ts i vts

Tematy związane z obróbka, edycją, konwersją plików foto, audio oraz video.

Program do laczenia plikow -video ts i vts

Postprzez Vixaven » 20 Lut 2008, 20:55

PostUA:

Witajcie ! Mam w kompie pare filmow nagranych z kamery i chcialbym teraz wypalic je na plyte DVD.Problem polega na tym ze sa to pliki:video ts i vts i tak do konca nie moge ich nagrac , tak jak bym chcial.Prawde mowiac , nie kazdy program je widzi ale np:nero albo clonedvd2 moze mi je bez problemu wypalic ale tylko pojedynczo.Chcialem nagrac w nero - wrzucam do "utwórz dysk DVD z danymi" i bez problemu moge nagrac ale tylko film w ktorym nie robilem przerw w nagraniu. Gdy wrzucam przykladowo drugi film ktory trwa 10min ale jest na nim 5 ujec , to nagrywa mi tylko to pierwsze gdzie jest powiedzmy dwie min.nagrania. Problem polega na tym , ze chcialbym te wszystkie(krotkie)filmiki polaczyc razem a tego juz zrobic nie moge.Czy zna ktos moze jakis program ktory bedzie widzial te pliki i polaczy mi je wszystkie razem ? - bo jak wspomnialem wczesniej sa to pliki:video ts i vts i nie kazdy program je widzi.Naprawde bede bardzo wdzieczny.Z gory dziekuje !
Awatar użytkownika
Vixaven
Forumowicz
Forumowicz

Dołączenie: 09 Gru 2007, 23:16

Postprzez manius23 » 20 Lut 2008, 22:04

PostUA:

Sproboj je przekonwertowac jakims programem do formatu avi np."WinAVIVideoConverter" a potem bez problemu je polaczysz programikiem virtualdub na jakosci prawie nic nie stracisz a przy okazji zaoszczedzisz miejsce.
Awatar użytkownika
manius23
Aktywny w piśmie
Aktywny w piśmie

Dołączenie: 06 Lut 2005, 12:22
Miejscowość: stąd ?

Powróć do Obróbka Foto, Audio, Video

Kto jest na forum

Zarejestrowani użytkownicy: Bing [Bot]