TA STRONA UŻYWA COOKIE. Dowiedz się więcej o celu ich używania i zmianie ustawień cookie w przeglądarce. Korzystając ze strony wyrażasz zgodę na używanie cookie, zgodnie z aktualnymi ustawieniami przeglądarki.
Od dnia 25.05.2018 r. na terenie Unii Europejskiej wchodzi w życie Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego w sprawie ochrony danych osobowych. Prosimy o zapoznanie się z polityką prywatności oraz regulaminem serwisu  [X]

program do masowej zmiany nazwy :)

Posty związane z oprogramowaniem. Odpowiedzi na nurtujące Was pytania.

program do masowej zmiany nazwy :)

Postprzez Yoo! » 05 Mar 2006, 13:35

PostUA:

mam taki problem, wczoraj robiłem reinstalke systemu i jak już wgrałem windowsa to nazwy plików w jednym z katalogów, który miałem na pulpicie sie zmieniły. Sa to pliki .mp3 i teraz to wygląda mniej więcej tak: "ATB~let_u_go~1" niewiem czemu sie tak stało, moje pytanie brzmi, czy jest jakiś program w którym bym mógł łatwo pozmieniać te nazwy, bo tak to musze klikac prawym, zmień nazwe, wymazać wszystko i wpisać, to troche roboty bym miał, a dużo tych empetrójek mam, z góry dzięki, pozdro
Awatar użytkownika
Yoo!
Zacny pisarz
Zacny pisarz

Dołączenie: 28 Cze 2005, 08:53
Miejscowość: PL

Postprzez dormario » 06 Mar 2006, 10:21

PostUA:

Tych programw jest cała masa. Wpisz sobie w przeglądarkę "pragram do masowej zmiany nazwy" i już masz. Wybierz sobieto co ci pasuje.
Jeden z nich to File Renamer
http://www.programy.wabi.pl/file,renamer.php
Awatar użytkownika
dormario
Forumowicz
Forumowicz

Dołączenie: 15 Sty 2006, 14:30

Powróć do Programy

Kto jest na forum

Zarejestrowani użytkownicy: Bing [Bot]