TA STRONA UŻYWA COOKIE. Dowiedz się więcej o celu ich używania i zmianie ustawień cookie w przeglądarce. Korzystając ze strony wyrażasz zgodę na używanie cookie, zgodnie z aktualnymi ustawieniami przeglądarki. Od dnia 25.05.2018 r. na terenie Unii Europejskiej wchodzi w życie Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego w sprawie ochrony danych osobowych. Prosimy o zapoznanie się z polityką prywatności oraz regulaminem serwisu [X]
MAm motorole L6 i kabel lecz nie mam programu by zgrywac muzyke tapety itp, prosze o adres programu , to chyba mobile phone tools i tez inne . mam mobile phone tools ale do starych kom. z gory dziekuje.
przez program do sciagania plikow tez probowalem ale sciagaja sie tylko stare mobile phone tools do starych kom a nie do mojej . moze znacie nazwy jakis uniwersalnych programów
pROGRAM DO ŚCIĄGANI PLIKÓW Z TELEFONU TO MOBILE PHONE TOOLS. MIMO,ŻE MASZ STARSZĄ WERSJE PROGRAMU TO JEŻELI Z OPCJI WYBIERZESZ MODEL TELEFONU Z FILMIKAMI ITD. NP.MOTO V525 TO ŚCIĄGNIESZ ZDJĘCIA ,FILMY I DZWONKI. POZDRO
wejdź w ustawienia/nowy telefon.Zacznie wyszukiwać telefon każe ci go w pewnym momencie podłączć i pokaże się zegar Później masz opcje wybierz telefon z listy-wtedy wybierasz inny model motoroli z kamerą i aparatem np. moto.v525