TA STRONA UŻYWA COOKIE. Dowiedz się więcej o celu ich używania i zmianie ustawień cookie w przeglądarce. Korzystając ze strony wyrażasz zgodę na używanie cookie, zgodnie z aktualnymi ustawieniami przeglądarki.
Od dnia 25.05.2018 r. na terenie Unii Europejskiej wchodzi w życie Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego w sprawie ochrony danych osobowych. Prosimy o zapoznanie się z polityką prywatności oraz regulaminem serwisu  [X]

Program do nauki angielskiego i niemieckiego ;)

Nie możesz znaleźć potrzebnej aplikacji, napisz o tym, a na pewno użytkownicy forum postarają się pomóc.

Program do nauki angielskiego i niemieckiego ;)

Postprzez obrzyn » 19 Paź 2006, 22:52

PostUA:

Witam!!!

Poszukuje bardzo dobrego programu do nauki jezyka niemieckiego i angielskiego zeby w jak naszybszym czasie nauczyc sie rozmawiac.

Pozdrawiam _mateuch_
obrzyn
Forumowicz
Forumowicz

Dołączenie: 19 Paź 2006, 22:48

Postprzez pavko89 » 19 Paź 2006, 23:19

PostUA:

Metoda Callana
Podobno bardzo dobry sposób. Widziałem na dc kiedys materialy jak sie uczyc mozesz spróbowac tego. Najlepsze sa kursy bo taka nauka prze programo to nic szczególnego.
Awatar użytkownika
pavko89
Aktywny w piśmie
Aktywny w piśmie

Dołączenie: 05 Kwi 2006, 20:23

Postprzez kukaszr » 20 Paź 2006, 08:16

PostUA:

Moja siora chodziła na metode callana -polega ona tylko i wyłącznie na wbijaniu do głowy milionów słów i ciągłym konwersowaniu z ich wykorzystywaniem
Chciałbym umrzeć we śnie jak mój dziadek... a nie jak jego pasażerowie głośno krzycząc :D
Awatar użytkownika
kukaszr
Zasłużony działacz forum
Zasłużony działacz forum

Dołączenie: 29 Gru 2005, 12:16
Miejscowość: Poznań
Pochwały: 2

Powróć do Poszukiwani!

Kto jest na forum

Zarejestrowani użytkownicy: Bing [Bot]