TA STRONA UŻYWA COOKIE. Dowiedz się więcej o celu ich używania i zmianie ustawień cookie w przeglądarce. Korzystając ze strony wyrażasz zgodę na używanie cookie, zgodnie z aktualnymi ustawieniami przeglądarki.
Od dnia 25.05.2018 r. na terenie Unii Europejskiej wchodzi w życie Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego w sprawie ochrony danych osobowych. Prosimy o zapoznanie się z polityką prywatności oraz regulaminem serwisu  [X]

Program do obsługi budżetu osobistego

Nie możesz znaleźć potrzebnej aplikacji, napisz o tym, a na pewno użytkownicy forum postarają się pomóc.

Program do obsługi budżetu osobistego

Postprzez robertsadowy » 28 Paź 2009, 12:05

PostUA: Mozilla/5.0 (Windows; U; Windows NT 5.1; pl; rv:1.9.1.3) Gecko/20090824 Firefox/3.5.3 GTB6

Witam wszystkich serdecznie
Poszukuje programu odpowiedniego do prowadzenia mojego budżetu domowego i prowadzonej małej działalności. Na internecie można znaleźć wiele programów jednak, każdemu coś brakuje.

Szczególnie szukam programu, którym mógłbym mieć również na komórce i następnie synchronizować z wersją na komputerze. Pozwoli mi to na wprowadzanie danych siedząc choćby w samochodzie czy robiąc zakupy, nie tracąc czasu później przy komputerze.

Będę wdzięczny za pomoc.

Pozdrawiam
Robert
robertsadowy
Forumowicz
Forumowicz

Dołączenie: 28 Paź 2009, 11:30

Re: Program do obsługi budżetu osobistego

Postprzez VampirLord » 18 Lis 2009, 22:20

PostUA: Linux Ubuntu 9.04

Na moje oko to darmowego takiego programu nie ściągniesz bo to by był HIT musiałby ci ktoś zaprogramować program pod np Markę Telefonu, Model itd sorka :D
VampirLord
Aktywny w piśmie
Aktywny w piśmie

Dołączenie: 17 Cze 2007, 18:02
Pochwały: 5

Postprzez salza » 04 Sty 2010, 01:31

PostUA: Mozilla/4.0 (compatible; MSIE 7.0; Windows NT 5.1; .NET CLR 2.0.50727)

czy nie chodzi Ci aby o coś takiego:
Kod: Zaznacz wszystko
http://www.m4b.pl/ml_wydatki.asp

@vampirLord: nie musi pod konkretny telefon, jeśli jest na nim np. symbian, to jest tylko kwestia dostosowania rozdzielczości wyświetlacza. Tak dzialają przecież programy do nawigacji np. Co więcej, jeśli w jednym telefonie z symbian masz taką samą rozdzielczość co w drugim, to jest duża szansa, że nawet binaria będą Ci działać jak należy, bez instalacji.

Rob
salza
Forumowicz
Forumowicz

Dołączenie: 04 Sty 2010, 01:16
Miejscowość: Warszawa

Postprzez bartek0483 » 24 Cze 2011, 19:58

PostUA: Mozilla/4.0 (compatible; MSIE 8.0; Windows NT 6.1; WOW64; Trident/4.0; SLCC2; .NET CLR 2.0.50727; .NET CLR 3.5.30729; .NET CLR 3.0.30729; Media Center PC 6.0; MAAU; .NET CLR 1.1.4322; .NET4.0C)

Ja do ewidencjonowania i planowania wydatków domowych używam programu BUDŻET DOMOWY z firmy FINECO SOFTWARE. Można go pobrać tutaj:

Kod: Zaznacz wszystko
http://www.fineco.pl/budzet-domowy
bartek0483
Forumowicz
Forumowicz

Dołączenie: 23 Sie 2010, 21:29

Powróć do Poszukiwani!

Kto jest na forum

Zarejestrowani użytkownicy: Google [Bot]