TA STRONA UŻYWA COOKIE. Dowiedz się więcej o celu ich używania i zmianie ustawień cookie w przeglądarce. Korzystając ze strony wyrażasz zgodę na używanie cookie, zgodnie z aktualnymi ustawieniami przeglądarki. Od dnia 25.05.2018 r. na terenie Unii Europejskiej wchodzi w życie Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego w sprawie ochrony danych osobowych. Prosimy o zapoznanie się z polityką prywatności oraz regulaminem serwisu [X]
Potrzebuje programu do przerabiania grfiki, chodzi mi o to konkretnie żeby np wyciąć z jakiegoś obrazka i wstawić na inny lub coś podobnego. W jakim moge to zrobić programie i jak mozna to prosił bym o link, może być nawet wersja trial tego programu bo potrzebny mi tylko zeby przerobić kilka zdjęć.
Proponował bym PSP(Pain Shop Pro), albo Photo Impact fajny programik do obróbki zdjęć. Ale jeśli ci chodzi żeby z jednego obrazka wyciąć i wstawić do drugiego to proponuję PSP.
Mam już ten program, ale niestety nie wiem jak sie nim posługiwać Jest może jakieś spolszczenie Jeżeli nie am to co mam robić po koleii jeżeli chce nałożyć jeden obraz na drugi, konkretnie to chce nałożyć czapeczke na głowe
dobra, dobra spoko Hpest ale ja sie nie znam i sie pytalem który jest dobry to tego co opisalem w pierwszym poscie. A wiem że na instalki jest tego od groma. A co do tych programów sciągnelem sobie program Flax i jak robie napis i biore test tego napisu to jakieś dziwne te wyrazxy są np pisze Tlenowy w tym programie a na tescie widze Slonewy. O co z tym chodzi??????