TA STRONA UŻYWA COOKIE. Dowiedz się więcej o celu ich używania i zmianie ustawień cookie w przeglądarce. Korzystając ze strony wyrażasz zgodę na używanie cookie, zgodnie z aktualnymi ustawieniami przeglądarki.
Od dnia 25.05.2018 r. na terenie Unii Europejskiej wchodzi w życie Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego w sprawie ochrony danych osobowych. Prosimy o zapoznanie się z polityką prywatności oraz regulaminem serwisu  [X]

Program do przerabiania grafiki

Posty związane z oprogramowaniem. Odpowiedzi na nurtujące Was pytania.

Program do przerabiania grafiki

Postprzez Tlenowy » 27 Lis 2005, 09:40

PostUA:

Potrzebuje programu do przerabiania grfiki, chodzi mi o to konkretnie żeby np wyciąć z jakiegoś obrazka i wstawić na inny lub coś podobnego. W jakim moge to zrobić programie i jak mozna to prosił bym o link, może być nawet wersja trial tego programu bo potrzebny mi tylko zeby przerobić kilka zdjęć.
Awatar użytkownika
Tlenowy
Postujący
Postujący

Dołączenie: 16 Paź 2005, 13:33
Miejscowość: Z domu

Postprzez glizdu » 27 Lis 2005, 12:10

PostUA:

Proponował bym PSP(Pain Shop Pro), albo Photo Impact fajny programik do obróbki zdjęć. Ale jeśli ci chodzi żeby z jednego obrazka wyciąć i wstawić do drugiego to proponuję PSP.
glizdu
Postujący
Postujący

Dołączenie: 23 Cze 2005, 10:43

Postprzez Tlenowy » 27 Lis 2005, 16:00

PostUA:

Mam już ten program, ale niestety nie wiem jak sie nim posługiwać :/ Jest może jakieś spolszczenie :?: Jeżeli nie am to co mam robić po koleii jeżeli chce nałożyć jeden obraz na drugi, konkretnie to chce nałożyć czapeczke na głowe :D
Awatar użytkownika
Tlenowy
Postujący
Postujący

Postprzez glizdu » 27 Lis 2005, 16:34

PostUA:

Hehe, no stego co ja wiem to niestety nie ma spolszczenia do PSP, no i troche cieżko to będzie wytłumaczyć trzeba by to było pokazać :/
glizdu
Postujący
Postujący

Dołączenie: 23 Cze 2005, 10:43

Postprzez Hpest » 29 Lis 2005, 22:03

PostUA:

Awatar użytkownika
Hpest
Zacny pisarz
Zacny pisarz

Dołączenie: 23 Lip 2005, 22:37
Miejscowość: [E]lita..

Postprzez Tlenowy » 29 Lis 2005, 22:13

PostUA:

dobra, dobra spoko Hpest ale ja sie nie znam i sie pytalem który jest dobry to tego co opisalem w pierwszym poscie. A wiem że na instalki jest tego od groma. A co do tych programów sciągnelem sobie program Flax i jak robie napis i biore test tego napisu to jakieś dziwne te wyrazxy są np pisze Tlenowy w tym programie a na tescie widze Slonewy. O co z tym chodzi??????
Awatar użytkownika
Tlenowy
Postujący
Postujący

Postprzez TuCHoL JasTroWie » 29 Lis 2005, 22:26

PostUA:

z darmowych i po polsku programów do edycji grafiki polecam PhotoFiltre :)

http://www.instalki.pl/programy/downloa ... tudio.html

pzdr.
Awatar użytkownika
TuCHoL JasTroWie
Postujący
Postujący

Dołączenie: 02 Paź 2005, 13:33
Miejscowość: JasTroWiE

Powróć do Programy

Kto jest na forum

Zarejestrowani użytkownicy: Brak zarejestrowanych użytkowników