TA STRONA UŻYWA COOKIE. Dowiedz się więcej o celu ich używania i zmianie ustawień cookie w przeglądarce. Korzystając ze strony wyrażasz zgodę na używanie cookie, zgodnie z aktualnymi ustawieniami przeglądarki. Od dnia 25.05.2018 r. na terenie Unii Europejskiej wchodzi w życie Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego w sprawie ochrony danych osobowych. Prosimy o zapoznanie się z polityką prywatności oraz regulaminem serwisu [X]
Potrzebuje program który umożliwi mi przerabianie gier komputerowych tak aby po nagraniu na płytke szły mi na playstation jesli jest taki program prosze mi napisać link a moze jest jakas specjalna strona do sciagania takich gier jesli cos ktoś o tym słyszał prosze pisac
jeżeli masz playstation albo jaką kolwiek inną konsole to polecam ściągać torrentami, z stron z torrentami tam zawsze są jakieś gry często nowości, nie wiem jak by chodizło na ps2 czy trzeba coś hackować z playem bo wiem że w xbox-e 360 to trzeba podłaczyć stacje napędu pod płyte główną za pomocy stay i reszta zabwy ird....