TA STRONA UŻYWA COOKIE. Dowiedz się więcej o celu ich używania i zmianie ustawień cookie w przeglądarce. Korzystając ze strony wyrażasz zgodę na używanie cookie, zgodnie z aktualnymi ustawieniami przeglądarki.
Od dnia 25.05.2018 r. na terenie Unii Europejskiej wchodzi w życie Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego w sprawie ochrony danych osobowych. Prosimy o zapoznanie się z polityką prywatności oraz regulaminem serwisu  [X]

program do przesyłania filmow do drugiej osoby

Posty związane z oprogramowaniem. Odpowiedzi na nurtujące Was pytania.

program do przesyłania filmow do drugiej osoby

Postprzez edyta305 » 07 Lut 2007, 11:28

PostUA:

czy słyszał ktos o programie do przesyłania filmow lub bajek drugiej osobie .Dzieki za odpowiedz
Awatar użytkownika
edyta305
Forumowicz
Forumowicz

Dołączenie: 31 Gru 2006, 11:39
Miejscowość: Anglia

Postprzez rysmen » 07 Lut 2007, 13:08

PostUA:

ja kozystam z tego moj rekort 1,5 giga na poczte przychodzi link serwera i poprze link sie sciaga jesli nie znajdziesz to moge ci podeslac :smile:

SonicFile 2.1.0.12

Program jest pomocny przy wysyłaniu bardzo dużych plików (do 3 GB) poprzez zwykłe konto poczty elektronicznej. Narzędzie potrafi nawiązać zerwane połączenie, przyspiesza transfer plików, a co najważniejsze - odbiorcy nie muszą instalować żadnego oprogramowania. W ten sposób można wysłać wiele plików w tym samym czasie, zabezpieczyć je hasłem, korzystać z automatycznej kompresji danych, omijać zapory sieciowe i szyfrować wszystko za pomocą SSL.
krzychu123411 to szczery koles i racje ma
MNIE TEZ WYWALCIE
Awatar użytkownika
rysmen
Postujący
Postujący

Dołączenie: 23 Paź 2006, 15:23

Postprzez akilo » 07 Lut 2007, 13:50

PostUA:

mozna proscic o ten prog??
akilo
Forumowicz