TA STRONA UŻYWA COOKIE. Dowiedz się więcej o celu ich używania i zmianie ustawień cookie w przeglądarce. Korzystając ze strony wyrażasz zgodę na używanie cookie, zgodnie z aktualnymi ustawieniami przeglądarki. Od dnia 25.05.2018 r. na terenie Unii Europejskiej wchodzi w życie Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego w sprawie ochrony danych osobowych. Prosimy o zapoznanie się z polityką prywatności oraz regulaminem serwisu [X]
witam, poszukuje w miare prostego (i najlepiej żeby był po polsku) programu do przecinania filmów. już przeszukałem tematy na forum i nic nieznalazłem chyba że coś przeoczyłem to prosze o link lub napisanie nazwy tego programu
jutro pobiore ten program bo widać że chociaż jest po angielsku to możliwe że sobie z nim poradze. a zna ktoś jakiś program i (tutaj najlepiej żeby na 100% była to jakaś polska wersja) żeby zmienić jakość dźwięku w klipach? jak coś, to popatrzyłem na stronach z programami ale jak narazie niczego w miare prostego i po polsku nieznalazłem. bardzo prosze o pomoc
Tamten program co Ci dałem link i tak jest trialem wiec bedzie napis na ekranie jak cos wytniesz.
Wiec mam lepszy program: Absolute Video Splitter Joiner
Sprawdź PW Jak sciagniesz ten program i bedziesz miec problemy to pisz, postaram sie pomóc