Nie możesz znaleźć potrzebnej aplikacji, napisz o tym, a na pewno użytkownicy forum postarają się pomóc.
Wyślij odpowiedź

Program do skopiowania The Bard's Tale: Opowieści Barda

24 Cze 2007, 14:22

Kupiłem sobie jakiś czas temu grę The Bard's Tale: Opowieści Barda, gra nawet fajna itd, ale kiedy ostatnio po nią sięgnąłem zauważyłem że płytka zaczyna pękać od środka :( . Postanowiłem zrobić kopię zapasową (wiem że nero to nie jest dobre wyjście ale spróbowałem). Jak się domyślacie po włożeniu kopi gra nadal domaga się włożenia płyty :( .
Dlatego proszę was o polecenie mi jakiegoś programu do kopiowania który obejdzie to zabezpieczenie (gra jest na płycie DVD), bo nie chce tracić kolejnych płyt...

24 Cze 2007, 15:31

a ta gra nie potrzebuje cracka ?? :roll: :roll: a jak coś to zrób obraz płyty w alcohol 120% i zamontuj na wirtualnym dysku

24 Cze 2007, 21:52

1. Programem A-Ray Scanner zobacz jaki typ zabezpieczenia jest na płytce.
2. W alcoholu 120% wybierasz opcję "kreator odczytu" i wybierasz z pola "profil" zabezpieczenie które ci wykryło.
3. Robisz obraz płytki.
4. Montujesz obraz ;)

Jeśli to nie zadziała to zgraj po porostu zawartość tej DVD na dysk, poszukaj pasującego Crack'a i nagraj z crackiem ;P

29 Cze 2007, 15:33

pobrałem najnowszy alcohol 120% w wersji 1.9.6.5403 i ku mojemu zdziwieniu nie mam pola profil w kreatorze odczytu. Dlaczego ??
Wyślij odpowiedź