TA STRONA UŻYWA COOKIE. Dowiedz się więcej o celu ich używania i zmianie ustawień cookie w przeglądarce. Korzystając ze strony wyrażasz zgodę na używanie cookie, zgodnie z aktualnymi ustawieniami przeglądarki.
Od dnia 25.05.2018 r. na terenie Unii Europejskiej wchodzi w życie Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego w sprawie ochrony danych osobowych. Prosimy o zapoznanie się z polityką prywatności oraz regulaminem serwisu  [X]

Program do skopiowania The Bard's Tale: Opowieści Barda

Nie możesz znaleźć potrzebnej aplikacji, napisz o tym, a na pewno użytkownicy forum postarają się pomóc.

Program do skopiowania The Bard's Tale: Opowieści Barda

Postprzez Ozzman » 24 Cze 2007, 14:22

PostUA:

Kupiłem sobie jakiś czas temu grę The Bard's Tale: Opowieści Barda, gra nawet fajna itd, ale kiedy ostatnio po nią sięgnąłem zauważyłem że płytka zaczyna pękać od środka :( . Postanowiłem zrobić kopię zapasową (wiem że nero to nie jest dobre wyjście ale spróbowałem). Jak się domyślacie po włożeniu kopi gra nadal domaga się włożenia płyty :( .
Dlatego proszę was o polecenie mi jakiegoś programu do kopiowania który obejdzie to zabezpieczenie (gra jest na płycie DVD), bo nie chce tracić kolejnych płyt...
Awatar użytkownika
Ozzman
Forumowicz
Forumowicz

Dołączenie: 21 Gru 2006, 13:46

Postprzez piotrek234 » 24 Cze 2007, 15:31

PostUA:

a ta gra nie potrzebuje cracka ?? :roll: :roll: a jak coś to zrób obraz płyty w alcohol 120% i zamontuj na wirtualnym dysku
piotrek234
Postujący
Postujący

Dołączenie: 01 Sty 2007, 12:52
Pochwały: 2

Postprzez fiedzio » 24 Cze 2007, 21:52

PostUA:

1. Programem A-Ray Scanner zobacz jaki typ zabezpieczenia jest na płytce.
2. W alcoholu 120% wybierasz opcję "kreator odczytu" i wybierasz z pola "profil" zabezpieczenie które ci wykryło.
3. Robisz obraz płytki.
4. Montujesz obraz ;)

Jeśli to nie zadziała to zgraj po porostu zawartość tej DVD na dysk, poszukaj pasującego Crack'a i nagraj z crackiem ;P
Pozdrawiam,
Fiedzio
fiedzio
Postujący
Postujący

Dołączenie: 24 Kwi 2006, 17:29
Miejscowość: Zajęczniki

Postprzez Ozzman » 29 Cze 2007, 15:33

PostUA:

pobrałem najnowszy alcohol 120% w wersji 1.9.6.5403 i ku mojemu zdziwieniu nie mam pola profil w kreatorze odczytu. Dlaczego ??
Awatar użytkownika
Ozzman
Forumowicz
Forumowicz

Dołączenie: 21 Gru 2006, 13:46

Powróć do Poszukiwani!

Kto jest na forum

Zarejestrowani użytkownicy: Google [Bot]