Nie możesz znaleźć potrzebnej aplikacji, napisz o tym, a na pewno użytkownicy forum postarają się pomóc.
23 Sie 2006, 11:49
porzbuje program ktory pozwoli mi zainstalowac gre ktora nie da sie zainstalowac pod windows XP
kiedys cos mi sie obilo o uszy o wirtualnym windowsie ale tylko sie obilo....
23 Sie 2006, 12:18
spróbuj zainstalowac a przed uruchomieniem gry naciśnij prawym klawiszem myszki na ikonkę gry, wejdź we Właściwości, potem zakładka Zgodność i Uruchom ten program w trybie zgodności z: i wybierz z jakom Windowsem. Powodzenia
23 Sie 2006, 13:38
Mayday napisał(a):spróbuj zainstalowac a przed uruchomieniem gry naciśnij prawym klawiszem myszki na ikonkę gry, wejdź we Właściwości, potem zakładka Zgodność i Uruchom ten program w trybie zgodności z: i wybierz z jakom Windowsem. Powodzenia

to nic nie da!! sam też kiedyś próbowałem
podejżewam że chodzi o max payne 1 bo ja miałem taki sam problem, z kilkoma innymi grami też. nic nie poradzisz tak juz bedze
23 Sie 2006, 14:10
zainstalować 2 system na innej partycji np win milenium
23 Sie 2006, 15:41
z tgo co wiem to sa fixy zeby działało.ale do wszystkiego jest inny
23 Sie 2006, 15:44
Jak ostanio na partycji d postawilem 2k to xp przestał mi działac ktos powie czemu

?
23 Sie 2006, 15:49
Przestal dzialac,czy nie miales wyboru systemu podczas uruchamiania sie systemu.l
musisz edytowac boot.ini zrobic wpis zeby wyswietlalo wybor systemu.
23 Sie 2006, 15:53
Było do wyboru jak wybieralem 2k komp startowal ale jak wybralem xp to sie zawieszal byl tylko czarny monitor i nic wiecej....