TA STRONA UŻYWA COOKIE. Dowiedz się więcej o celu ich używania i zmianie ustawień cookie w przeglądarce. Korzystając ze strony wyrażasz zgodę na używanie cookie, zgodnie z aktualnymi ustawieniami przeglądarki.
Od dnia 25.05.2018 r. na terenie Unii Europejskiej wchodzi w życie Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego w sprawie ochrony danych osobowych. Prosimy o zapoznanie się z polityką prywatności oraz regulaminem serwisu  [X]

program do wysówania cd-romu

Posty związane z oprogramowaniem. Odpowiedzi na nurtujące Was pytania.

program do wysówania cd-romu

Postprzez Yoo! » 21 Wrz 2006, 16:54

PostUA:

Witam, mam pytanie,szukam takiego programu, dzięki któremu mógłbym komuś otworzyć cd-rom, może być też tak, że ta osoba kliknie na jakiś plik który ja jej wyśle to otworzy sie jej cd-rom, a może ktoś zna taką stronkę, dzięki której by szło coś takiego zrobić, że jak ta osoba by klikła na ten link to by się cd-rom otwarł, z góry dzieki za odp, pozdro
Awatar użytkownika
Yoo!
Zacny pisarz
Zacny pisarz

Dołączenie: 28 Cze 2005, 08:53
Miejscowość: PL

Postprzez czajek » 21 Wrz 2006, 16:55

PostUA:

Awatar użytkownika
czajek
Aktywny w piśmie
Aktywny w piśmie

Dołączenie: 06 Gru 2005, 16:00
Miejscowość: K-ce

Postprzez Yoo! » 21 Wrz 2006, 17:56

PostUA:

czajek napisał(a):http://www.hoomor.pl/programy/open_cd.zip
ew :
http://www.internetstandard.pl/ftp/4197 ... %20SE.html

Czajek, dzięki, masz plusa, ale nie chodziło mi konkretnie o taki program, chodzi mi bardzo o takie coś żebym ja mógł komuś otworzyć cd-rom :) albo wysłać komus linka który by to robił, pozdro
Awatar użytkownika
Yoo!
Zacny pisarz
Zacny pisarz

Dołączenie: 28 Cze 2005, 08:53
Miejscowość: PL

Postprzez dark_prince » 21 Wrz 2006, 20:28

PostUA:

Jesli interesuje Cie wersja extremalna to byl taki nieszkodliwy trojan - Prosiaczek :) Poszukaj opisy na jego temat i moze to jakos Ci sie uda zrealizowac ;)
Awatar użytkownika
dark_prince
Forumowicz
Forumowicz

Dołączenie: 14 Wrz 2006, 16:21

Powróć do Programy

Kto jest na forum

Zarejestrowani użytkownicy: Bing [Bot]