TA STRONA UŻYWA COOKIE. Dowiedz się więcej o celu ich używania i zmianie ustawień cookie w przeglądarce. Korzystając ze strony wyrażasz zgodę na używanie cookie, zgodnie z aktualnymi ustawieniami przeglądarki.
Od dnia 25.05.2018 r. na terenie Unii Europejskiej wchodzi w życie Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego w sprawie ochrony danych osobowych. Prosimy o zapoznanie się z polityką prywatności oraz regulaminem serwisu  [X]

program do zapamiętywania/ łamania haseł

Nie możesz znaleźć potrzebnej aplikacji, napisz o tym, a na pewno użytkownicy forum postarają się pomóc.

program do zapamiętywania/ łamania haseł

Postprzez michaś » 07 Wrz 2006, 18:42

PostUA:

cześc , znacie taki program który by zapamiętał bądz złamał hasło i login do jakiegos portalu lub jakiejś innej witryny (np. chce wejśc na swoją poczte ale zapomniałem hasła i loginu) , czy jest możliwośc że odzyskam to hasło i login przy pomocy jakiegos progamu ( logowałem się na swoim komputerze, a IE nie zapamiętał ani loginu ani hasła ) jesli istnieje taki program to prosze o link
michaś
Forumowicz
Forumowicz

Dołączenie: 07 Wrz 2006, 18:11

Postprzez pavko89 » 07 Wrz 2006, 18:52

PostUA:

tam gdzie masz swoje konto pocztowa jest opcja zapomnialem hasla
Awatar użytkownika
pavko89
Aktywny w piśmie
Aktywny w piśmie

Dołączenie: 05 Kwi 2006, 20:23

Postprzez kukaszr » 07 Wrz 2006, 18:56

PostUA:

sproboj tym programem:

http://www.snapfiles.com/download/dlpspv.html

będzie działał tylko wtedy gdy wchodziłeś na swoje konto pocztwe i nie usunołeś ciasteczek...
Chciałbym umrzeć we śnie jak mój dziadek... a nie jak jego pasażerowie głośno krzycząc :D
Awatar użytkownika
kukaszr
Zasłużony działacz forum
Zasłużony działacz forum

Dołączenie: 29 Gru 2005, 12:16
Miejscowość: Poznań
Pochwały: 2

Powróć do Poszukiwani!

Kto jest na forum

Zarejestrowani użytkownicy: Bing [Bot]