TA STRONA UŻYWA COOKIE. Dowiedz się więcej o celu ich używania i zmianie ustawień cookie w przeglądarce. Korzystając ze strony wyrażasz zgodę na używanie cookie, zgodnie z aktualnymi ustawieniami przeglądarki.
Od dnia 25.05.2018 r. na terenie Unii Europejskiej wchodzi w życie Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego w sprawie ochrony danych osobowych. Prosimy o zapoznanie się z polityką prywatności oraz regulaminem serwisu  [X]

program do zmiany strony startowej

Posty związane z oprogramowaniem. Odpowiedzi na nurtujące Was pytania.

program do zmiany strony startowej

Postprzez Yoo! » 02 Sie 2006, 14:51

PostUA:

Witam :) znalazłem program do zmiany strony startowej. Program zmienia strone startową w IE, która została podmieniona przez jakiegoś wirusa. Program może się komuś przydać, wrzucam go tutaj (no nie tutaj, troszke niżej :) )

info:
Program ustawia Stronę Startową przeglądarki Internet Explorer,
którą najprawdopodobniej podmienia jakiś trojan. Poza tym sprawdza
czy nie został dodany prefix do adresu stron. Program jest jak zwykle
bardzo łatwy w użyciu! - naciśniecie jednego przycisku!

link:

-> IE-StartPage
Awatar użytkownika
Yoo!
Zacny pisarz
Zacny pisarz

Dołączenie: 28 Cze 2005, 08:53
Miejscowość: PL

Postprzez niunka » 02 Sie 2006, 15:01

PostUA:

Jezeli zalapalo sie jakis syf to nalezy go usunac,programami sluzacymi do tego tzn antywiry antyspy,sprawdzic logo,pousuwac wpisy a strone mozna w 5 sekund samemu znienic a nie jakim dziadowskim programem.
Awatar użytkownika
niunka
Zasłużony działacz forum
Zasłużony działacz forum

Dołączenie: 08 Maj 2005, 15:21
Miejscowość: Kempten
Pochwały: 1

Postprzez Yoo! » 02 Sie 2006, 15:08

PostUA:

a może nie którzy nie są tak mądrymi osobami jak Ty, może nie którzy nie potrafią usunąć tego wirusa programami, może nie którzy poprostu mają problem ze zmianą strony startowej, jak nie ściągasz tego programu, to po co wogóle zaczynasz temat, sory Niunka, ale takie posty (nie mówie, że osoby, bo nic do Ciebie nie mam) mnie dobijąją, bo odzywają się te osoby, których wogóle się to nie dotyczy, znalazłem program to go wrzuciłem,może akurat się komuś przyda :)
Awatar użytkownika
Yoo!
Zacny pisarz
Zacny pisarz

Dołączenie: 28 Cze 2005, 08:53
Miejscowość: PL

Postprzez niunka » 02 Sie 2006, 15:19

PostUA:

Wypowiadam sie dlatego,bo uwazam ze tego typu programy sa praktycznie nic nie warte,tak samo jak IE.Zobacz ile jest informacji na temat tego programu w necie.
A drugie to jezeli proponuje sie jakies narzedzie to raczej sprawdzone a o tym nie wiele mozna sie dowiedziec.
Awatar użytkownika
niunka
Zasłużony działacz forum
Zasłużony działacz forum

Dołączenie: 08 Maj 2005, 15:21
Miejscowość: Kempten
Pochwały: 1

Powróć do Programy

Kto jest na forum

Zarejestrowani użytkownicy: Bing [Bot]