TA STRONA UŻYWA COOKIE. Dowiedz się więcej o celu ich używania i zmianie ustawień cookie w przeglądarce. Korzystając ze strony wyrażasz zgodę na używanie cookie, zgodnie z aktualnymi ustawieniami przeglądarki.
Od dnia 25.05.2018 r. na terenie Unii Europejskiej wchodzi w życie Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego w sprawie ochrony danych osobowych. Prosimy o zapoznanie się z polityką prywatności oraz regulaminem serwisu  [X]

Program do zrzutow ekranu.

Nie możesz znaleźć potrzebnej aplikacji, napisz o tym, a na pewno użytkownicy forum postarają się pomóc.

Program do zrzutow ekranu.

Postprzez pogromca_kelt » 04 Mar 2006, 14:42

PostUA:

Witam

Poszukuje Programu, ktory bedzie w stanie robic zrzut ekranu w okreslonych przezemnie odstepach czasu (1 zrzut / 1-2 sek) i zapisywac je na dysku w dowolnym formacie (aczkolwiek im mniejszy rozmiar tym lepiej) z adnotacja kiedy any screen byl zrobiony ( Godziny : minuty i przede wszysttkim sekundy powstania). Wersja najlepiej freeware.

Z gory dzieki za pomoc.
Przeciwnik 2 takich ...
pogromca_kelt
Forumowicz
Forumowicz

Dołączenie: 04 Mar 2006, 14:35

Postprzez niunka » 04 Mar 2006, 15:30

PostUA:

Ja tak z ciekawosci,do czego ci taki program?bo wnioskujac z tego co piszesz to zeby wiedziec co ktos robil na kompi(czyli do szpiegowania)a jezeli faktycznie do tego to mam nadzieje ze nigdy nie znajdziesz :twisted:
Awatar użytkownika
niunka
Zasłużony działacz forum
Zasłużony działacz forum

Dołączenie: 08 Maj 2005, 15:21
Miejscowość: Kempten
Pochwały: 1

Postprzez pogromca_kelt » 04 Mar 2006, 17:26

PostUA:

Ciekawe czy dla wszystkich jestes taka niemila ;) Nie pisalem do czego bo podejrzewalem lub raczej bylem pewien ze nikt tego nie zrozumie. Nie jest mi potrzebne do szpiegowania ale do pewnej gry ( na stronie interenerowej). Gra odbywa sie w czasie rzeczywistym, potrzebuje uchwycic pewien moment na ekranie z dokladnoscia do 1-2 sek aby uzyskac przewage nad przeciwnikami. Z reszta powiedz mi do czego w programie szpiegowskim bylby mi potrzebne screeny z opisem sekund ? :)
Przeciwnik 2 takich ...
pogromca_kelt
Forumowicz
Forumowicz

Dołączenie: 04 Mar 2006, 14:35

Postprzez niunka » 04 Mar 2006, 20:16

PostUA:

Dla wszystkich ktorzy maja innych za idiotow twierdzac ze niczego nie potrafia zrozumiec :evil:
Do ambitnych to ty nie nalezysz,nie masz na tyle ambicji zeby samemu sprobowac wygrac,tylko podstepem,do tego leniwy,bo sie programu nie chce poszukac. :D

Program

Image

w programi sie nie da ustawic czasu uruchomienia,chodz nie jestem pewna,ale mozna w inny sposob wymusic uruchomienie sie programu i wylaczenie,zapisze wszystko co sie dzieje na monitorze w formacie avi,powinno wystarczyc a jak bardzo zalezy ci na zrzutach to bedziesz je musial pozniej sam porobic odtwarzajac plik avi

ps.mam nadzieje ze teraz tez bylam nie mila
na przyszlosc pisz odrazu konkretnie o co ci chodzi
Ostatnio edytowany przez niunka, 04 Mar 2006, 22:34, edytowano w sumie 1 raz
Awatar użytkownika
niunka
Zasłużony działacz forum
Zasłużony działacz forum

Dołączenie: 08 Maj 2005, 15:21
Miejscowość: Kempten
Pochwały: 1

Postprzez Chief » 04 Mar 2006, 22:02

PostUA:

hyper snap jest idealnym programem do twoich celów!!!
Pozdrawiam> jezeli chodzi o link do tego programu to niestety nie mam go.
Awatar użytkownika
Chief
Zacny pisarz
Zacny pisarz

Dołączenie: 08 Gru 2005, 22:26
Miejscowość: Warmia

Postprzez czajek » 04 Mar 2006, 22:17

PostUA:

Chief napisał(a):hyper snap jest idealnym programem do twoich celów!!!
Pozdrawiam> jezeli chodzi o link do tego programu to niestety nie mam go.

Niunka podała link do hyper snap :wink:
Awatar użytkownika
czajek
Aktywny w piśmie
Aktywny w piśmie

Dołączenie: 06 Gru 2005, 16:00
Miejscowość: K-ce

Powróć do Poszukiwani!

Kto jest na forum

Zarejestrowani użytkownicy: Bing [Bot]