TA STRONA UŻYWA COOKIE. Dowiedz się więcej o celu ich używania i zmianie ustawień cookie w przeglądarce. Korzystając ze strony wyrażasz zgodę na używanie cookie, zgodnie z aktualnymi ustawieniami przeglądarki.
Od dnia 25.05.2018 r. na terenie Unii Europejskiej wchodzi w życie Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego w sprawie ochrony danych osobowych. Prosimy o zapoznanie się z polityką prywatności oraz regulaminem serwisu  [X]

Program DVD2DVD i inne kłopoty!!!

Posty związane z oprogramowaniem. Odpowiedzi na nurtujące Was pytania.

Program DVD2DVD i inne kłopoty!!!

Postprzez Blaksmit » 07 Wrz 2005, 10:37

PostUA:

Witam!!

Mam problem z przkonwertowywaniem plków AVI na SVCD :( :( :( Problem jest następujący:

1. aby przekonwertować film na SVCD używam programu DVD2DVD, następnie zainsalowałem programi SubRip do plików textowych(program ten zalecany jest do wklejania textów do filmu przerabianego na SVCD)
2. Wszystko jest super gdyż idę z poradnikiem pobranym ze strony www.divx.howto.pl, ale do pewnego momentu. Chodzi o to że potrzebny mi program albo to jest plik(nie wiem) CCE Sp 2.67.00.11 który muszę wczytać w Program EclCCE, a za chiny go nie moge znaleźć:( Mam natomiast wersje CCE Sp 2.70.00.01 i nie działa

Proszę pomóżcie!!!!
Blaksmit
Forumowicz
Forumowicz

Dołączenie: 09 Sie 2005, 14:57
Miejscowość: Racibórz

Postprzez Mac » 07 Wrz 2005, 18:13

PostUA:

Mac
Zasłużony działacz forum
Zasłużony działacz forum

Dołączenie: 21 Lip 2005, 19:07
Miejscowość: Żywiec
Pochwały: 6

Postprzez Blaksmit » 08 Wrz 2005, 08:41

PostUA:

niestety padaka nic nie działa :( a macie moze dostęp do jakiejś nowszej wersji tego EclCCE zeby łykała CCE 2.70.00.11 bo chyba nic z tego nie będzie:( albo jakiś inny program, który nie sprawia tylu kłopoów z przekonwertowywaniem z AVI na SVCD? Bo mnie już w chacie trafia !@#$%^& :( :(
Blaksmit
Forumowicz
Forumowicz

Dołączenie: 09 Sie 2005, 14:57
Miejscowość: Racibórz

Powróć do Programy

Kto jest na forum

Zarejestrowani użytkownicy: Bing [Bot]