TA STRONA UŻYWA COOKIE. Dowiedz się więcej o celu ich używania i zmianie ustawień cookie w przeglądarce. Korzystając ze strony wyrażasz zgodę na używanie cookie, zgodnie z aktualnymi ustawieniami przeglądarki. Od dnia 25.05.2018 r. na terenie Unii Europejskiej wchodzi w życie Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego w sprawie ochrony danych osobowych. Prosimy o zapoznanie się z polityką prywatności oraz regulaminem serwisu [X]
jeszcze jest ad aware - tez w miare dobry.
Ale ogolnie trzeba uwazac z antytrojanami. One potrafią zniszczyc pliki systemowe i rejestr. Ale tak to juz jest - albo wóz albo przewóz
Zmień program antywirusowy na Panda Titanium 2005 ,znakomicie je wykrywa i kasuje.W komputer świat Expert,jest co miesiąc pełna wersja na 30 dni wymaga tylko rejestracji przez internet.
toudi napisał(a):Ja mam Ad Ware SE Personal i dla mnie wystarczy. Ściągnełem sobie spokszczenie i jest OK.
A Ty wiesz że te Ad Ware SE Personal ściąga Ci na kompa wszystkie te szpiegowskie wirusy, wiem bo się sam o tym przekonałem i NIE POLECAM używania tego programu.
Pozdro