TA STRONA UŻYWA COOKIE. Dowiedz się więcej o celu ich używania i zmianie ustawień cookie w przeglądarce. Korzystając ze strony wyrażasz zgodę na używanie cookie, zgodnie z aktualnymi ustawieniami przeglądarki.
Od dnia 25.05.2018 r. na terenie Unii Europejskiej wchodzi w życie Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego w sprawie ochrony danych osobowych. Prosimy o zapoznanie się z polityką prywatności oraz regulaminem serwisu  [X]

Program łączący film z napisami

Posty związane z oprogramowaniem. Odpowiedzi na nurtujące Was pytania.

Program łączący film z napisami

Postprzez Goku » 18 Lip 2005, 19:48

PostUA:

Siemka!!Prosze was pomuszcie.Potrzebuje programu dzieki ktoremu bede mogl polaczyc film z napsiami i napisy nie beda mi juz potrzebne>prosze was pomozcie mi.Mozecie pisac na gg:2801165 lub na maila:[email protected] ale wole jak napiszecie na gg lub tutaj.Prosze pomocy!!!!!!!!!!!!!!!Odeziwjcie sie szybko!!!!
SON-GOKU
Goku
Forumowicz
Forumowicz

Dołączenie: 18 Lip 2005, 14:19
Miejscowość: Skarżysko-Kamienna

Postprzez zebra » 18 Lip 2005, 20:24

PostUA:

http://www.instalki.pl/download/index.p ... on=display Odtwarzacze na INSTALKACH, ściągnij program CinemaPlayer 1.4a. Prosty w obsłudze z przejrzystym interfejsem. Jak skopiować napisy do filmu? W menu programu, lub na pasku narzędzi jest opcja dodawania napisów do filmu. Podajesz ścieżkę do pliku z napisami filmowymi, lub wskazujesz bezpośrednio plik z napisami (przykładowo *.txt). Klikasz na OK i napisy są wyświetlane podczas oglądania filmu. Pozdrawiam!
zebra
Aktywny w piśmie
Aktywny w piśmie

Dołączenie: 11 Cze 2005, 21:40
Miejscowość: ...Stąd

Nie o to mi chodzi!!!

Postprzez Goku » 18 Lip 2005, 20:51

PostUA:

Chodzi mi o to żeby film był połaczony z napisami i zeby np.jak nagram na plyte dvd film przerobiony do VCD zeby wyswietlane byly napsiy na DVD o to mi chodzi.Ja wiem przeciez jak wlaczyc napsy podcas filmu.Ja che zeby były one połaczone i zeby napsiay na dysku juz nie byly wiem ze sie tak da bo ja mam juz taki jeden film ale nie wiem jak ten koles to zrobil.Pomoz mi odpisz szbko moze bedziesz wiedzial a mysle ze bedziesz wiedzial na 100%.Plis odezwij sie!!!!!!!!!!!!!!!
SON-GOKU
Goku
Forumowicz
Forumowicz

Postprzez zebra » 18 Lip 2005, 21:07

PostUA:

Po pierwsze, to trzeba było od razu powiedzieć o co ci chodzi. Po drugie, to niestety, ale w tym przypadku ci nie pomogę. Po trzecie, to nie wiedzial, tylko WIEDZIAŁA. (Ona)...
zebra
Aktywny w piśmie
Aktywny w piśmie

SORKI!!!!

Postprzez Goku » 18 Lip 2005, 21:59

PostUA:

Sorki ze pisalem wiedział.EJ odeziwj sie na gg:2801165.PLIS.Mozemy sie poznac i chcialem zapytac czy masz konwerter zeby film z avi lub divix na dvd lub vcd.ODEZWIJ SIE
SON-GOKU
Goku
Forumowicz
Forumowicz

Postprzez zebra » 22 Lip 2005, 02:06

PostUA:

Poczytaj sobie: http://kinomania.org/poradnik/ . Może znajdziesz temat, który pomoże ci rozwiązać problem.
zebra
Aktywny w piśmie
Aktywny w piśmie

Powróć do Programy

Kto jest na forum

Zarejestrowani użytkownicy: Bing [Bot]