TA STRONA UŻYWA COOKIE. Dowiedz się więcej o celu ich używania i zmianie ustawień cookie w przeglądarce. Korzystając ze strony wyrażasz zgodę na używanie cookie, zgodnie z aktualnymi ustawieniami przeglądarki.
Od dnia 25.05.2018 r. na terenie Unii Europejskiej wchodzi w życie Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego w sprawie ochrony danych osobowych. Prosimy o zapoznanie się z polityką prywatności oraz regulaminem serwisu  [X]

program-nie moge otworzyc plikow

Posty związane z oprogramowaniem. Odpowiedzi na nurtujące Was pytania.

program-nie moge otworzyc plikow

Postprzez darek10811 » 30 Mar 2006, 10:40

PostUA:

Witam mam problem z otwarciem plikow z emula np. film co mam zrobic pomozcie -wyswietla ze 100% sciagnieto i dalej nic
darek10811
Forumowicz
Forumowicz

Dołączenie: 30 Mar 2006, 10:35
Miejscowość: suwalki

Postprzez manius23 » 30 Mar 2006, 14:46

PostUA:

Wszystkich plikow czy tylko niektorych nowych filmow ?
Prawdopodobnie sciagnales "FAKE" czyli plik sztucznie wytworzony w celu powiekszenia share przez danego uzytkownika.
Awatar użytkownika
manius23
Aktywny w piśmie
Aktywny w piśmie

Dołączenie: 06 Lut 2005, 12:22
Miejscowość: stąd ?

Postprzez Chief » 30 Mar 2006, 20:10

PostUA:

byc moze manius23 ma racje a w tym przypadku nic ci nie pomoze!!

zawsze mozesz sprawdzic film w programie vlc on odpala filmy kiedy inne player sobie nie radza z tym problemem!!

pozdrawiam
Awatar użytkownika
Chief
Zacny pisarz
Zacny pisarz

Dołączenie: 08 Gru 2005, 22:26
Miejscowość: Warmia

Postprzez niunka » 30 Mar 2006, 20:37

PostUA:

sprawdzaj komentarze przy plikach ktore pobierasz i sprawdzaj w podgladzie czy to jest to co chciales pobrac :)
Awatar użytkownika
niunka
Zasłużony działacz forum
Zasłużony działacz forum

Dołączenie: 08 Maj 2005, 15:21
Miejscowość: Kempten
Pochwały: 1

Postprzez darek10811 » 30 Mar 2006, 21:08

PostUA:

Witam w tym jest problem ze kazdy jeden plik nie moge otworzyc w roznych kategoriach a moze znasz jakis inny pewny program dosyc latwy bede wdzieczny chociaz ten jest moim zdaniem w miare ale sa problemy
darek10811
Forumowicz
Forumowicz

Postprzez tomasso81 » 01 Kwi 2006, 10:18

PostUA:

Witam.
Troche to dziwne że nie możesz odpalić zadnego pliku. A czy mp3 normalnie odpalasz czy też masz błędy? Jezeli tak to na bank masz jakiegoś złośliwca (vira lub konia) w kompie który miesza w pobieranych pakietach danych. Proponuje przeskanować cały system a tym bardzie muła. A jeżeli to nie pomoże spróbuj zmienić wersje muła na inna, albo wypróbuj całkiem inny program p2p i zobacz co się bedzie działo.

Pozdrawiam :D :grin: :) :smile: :lol: 8) :wink: [/url]
Awatar użytkownika
tomasso81
Forumowicz
Forumowicz

Dołączenie: 31 Mar 2006, 14:26
Miejscowość: Kraków

Postprzez niunka » 01 Kwi 2006, 10:22

PostUA:

W ustawieniach eMule ustaw zeby najpierw pobieralo pierwszy i ostatni kawalek pliku,wtedy bedziesz mogl na podgladzie sprawdzic co sciagasz,zaznacz zeby tez czyscilo automatycznie zakonczone pliki.
pliki pobrane musza byc w katalogu Incoming,moze prubujesz otwozyc nie dociagniete pliki.
Awatar użytkownika
niunka
Zasłużony działacz forum
Zasłużony działacz forum

Postprzez darek10811 » 01 Kwi 2006, 20:20

PostUA:

SIEMA W JAKI SPOSOB USTAWIC W EMULE ABY SCIAGALO I i OSTATNI KAWALEK PLIKU I JAK SPRAWDZIC CO SIE SCIAGA
darek10811
Forumowicz
Forumowicz

Postprzez niunka » 01 Kwi 2006, 20:29

PostUA:

W ustawieniach eMule w zakladce pliki jest opcja pobierz najpierw pierwszy i ostatni kawalek,musisz ja zaznaczyc.W tej samej zakladce na dole masz odtwarzacz video,musisz podac sciezke do niego.
Zatwierdzasz ok i to wszystko.
Jak chcesz jakis plik podejrzec to ppm na dany plik i wybierasz podglad,zeby to bylo mozliwe musisz miec aktywna funkcje podglad,musisz miec juz jakas czesc pobrana tego pliku okolo 30 MB
Awatar użytkownika
niunka
Zasłużony działacz forum
Zasłużony działacz forum

Postprzez tomasso81 » 02 Kwi 2006, 01:52

PostUA:

darek10811 napisał(a):SIEMA W JAKI SPOSOB USTAWIC W EMULE ABY SCIAGALO I i OSTATNI KAWALEK PLIKU I JAK SPRAWDZIC CO SIE SCIAGA

Witam :wink:
Jeżeli chcesz uniknąć plików które są fake lub takich co są źle podpisane to polecam ściąganie Torenta. Emule jest za wolny, dobry jest do krótkich plików.
A jakbyś chciał każdy z nich podglądnąć to by ci życia brakło. :D :D :D

Pozdrawiam :D :grin: :) :smile: 8) :lol: :wink:

Respect
Awatar użytkownika
tomasso81
Forumowicz
Forumowicz

Postprzez niunka » 02 Kwi 2006, 09:31

PostUA:

tomasso81 napisał(a): Emule jest za wolny

Zobacz ten temat i wtedy wypowiadaj sie na temat czy eMule jest za wolny.[zobacz screeny)
Jezeli chcesz miec pewnosc co sciagasz to szukaj sumek na forum
polecam
[strona nie jest już dostępna]

Na tych stronkach znajdziesz wszystko.

pozd Niunka
Awatar użytkownika
niunka
Zasłużony działacz forum
Zasłużony działacz forum

Postprzez tomasso81 » 02 Kwi 2006, 09:57

PostUA:

Witam :wink:
Niunka nie mówie że muł jest zły. Poprostu dobrze ściąga małe pliki, bo z dużymi ma już problem gdyż potrzebuje wielu źródeł, a kolejki do takich plików są ogromne. Używałem muła przez kilka miesięcy i uzbierałem troche kredytów a i tak np. jakiś film ściągał mi się ponad 24H przy moim łączu 512kbs. Te screeny które widzisz to są z łącz które mają powyżej 1Mbs. Jak ktoś ma takie to może szaleć na mule wtedy spokojnoie. Ja używam teraz torenta i bearshare i film mi ściąga w ciągu 7-8h, co i tak uważam że jest za wolno, ale juz nie chce nażekać. :) :)

Respect
Awatar użytkownika
tomasso81
Forumowicz
Forumowicz

Postprzez niunka » 02 Kwi 2006, 10:21

PostUA:

Nie bylo mowy o tym ze jest zly,tylko napisales ze jest wolny.a taki nie jest.
Fak te screeny co tam wklejalam to sa z lacz 1MB ostatni statystyka jest moja z lacza 2MB,na eMule srednia mam okolo 100KB/s.
Na film potrzebuje ponad dobe,to prawda,ale sciagam jednoczesnie ponad 10-15 plikow.
Na Bearshare jest za duzo fake.
potestuj DC++ ,zaczelam go uzywac dopiero od wczoraj,ale juz zrobil na mnie dobre wrazenie jezeli chodzi o transfery,sa naprawde bardzo dobre,film sciagnelam za 2,5 godziny :) tak jak na Bearshare,ale bynajmniej sciaga sie to co chcemy a nie jakies fake.
Naprawde program godny polecenia :)

pozd Niunka
Awatar użytkownika
niunka
Zasłużony działacz forum
Zasłużony działacz forum

Postprzez tomasso81 » 02 Kwi 2006, 10:48

PostUA:

Witam :grin:
niunka napisał(a):potestuj DC++ ,zaczelam go uzywac dopiero od wczoraj,ale juz zrobil na mnie dobre wrazenie jezeli chodzi o transfery,sa naprawde bardzo dobre,film sciagnelam za 2,5 godziny :) tak jak na Bearshare,ale bynajmniej sciaga sie to co chcemy a nie jakies fake.
Naprawde program godny polecenia :)

pozd Niunka

No i popatrz Niunka, masz całkowitą racje. DC++ jest wpożo. Też go używam tylko że wersji zmodernizowanej tylko że ona jest zakazana. Mam z nim mały problem bo musze porty przekierowywać dlatego narazie sie nim nie bawię.
Ale masz racje jest godny uwagi, i nie ściąga fake-ów.
A no i gratuluje łącza, też bym takie chciał :D - Marzenia - hehehe :D :D

Respect
Awatar użytkownika
tomasso81
Forumowicz
Forumowicz

Postprzez niunka » 02 Kwi 2006, 11:03

PostUA:

Zadna rewelacja 2MB 6 MB to jest cos :)
Chcialam znienic na 6MB ale lobuzy nie zmienia mi do konca sierpnia :(
Przedluzylam umowe z lobuzami na nastepny rok zeby mniej placic,faktycznie place polowe,ale do konca sierpnia az sie nie skonczy umowa nic nie moge zrobic :( hamstwo :evil: jak nie daja mi od wrzesnia 6MB za 10euro to zmienie dostawce i tyle zarobia :D

pozd Niunka
Awatar użytkownika
niunka
Zasłużony działacz forum
Zasłużony działacz forum

Następna

Powróć do Programy

Kto jest na forum

Zarejestrowani użytkownicy: Bing [Bot]